Nyolc év börtönt kapott a késelő, aki halálra szúrta Deutsch Tamás apósát

2023. december 05. 16:49

A tárgyaláson bemutatták a felvételeket a késelés előtti pillanatokról.

2023. december 05. 16:49

Nyolc év börtönre és nyolc év közügyektől eltiltásra ítélte emberölés bűntette miatt nem jogerős ítéletében a Fővárosi Törvényszék az 59 éves B. Istvánt, aki két évvel ezelőtt egy elszámolási vita során megölte Lazsányi Lászlót, Deutsch Tamás apósát – írja a 24.hu. Mint írják, B. István feltételesen sem bocsátható szabadlábra.

Ezt is ajánljuk a témában

A tárgyaláson bemutatták azokat a videókat is, amelyek a késelés előtt történtek, illetve azokat, amelyek a mentősök megérkezését mutatták.

„Bocsánatot szeretnék kérni az unokától, a gyerektől és a feleségétől is. Csak az járt a fejemben akkor, hogy legyen már vége annak a sok rossznak, ami történt velem. Ha bármi ötlete is van a családnak, amiben tudok nekik segíteni, legyen az anyagi, vagy bármi más, akkor csak szóljanak. Én mindent megfogok tenni azért, hogy teljesítsem azt. Vesztettem már el közeli hozzátartozómat, de ez a fájdalom közelébe sem ér annak, amit most érzek” – mondta a terhelt az utolsó szó jogán.

Fotó: Thomas Frey / DPA / AFP

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2023. december 17. 21:37
?Ez nem valami lakásbérlő volt, így add ki a lakásodat, vagy ingatlanodat a kapzsitalizmusban.
2023. december 06. 14:38 Szerkesztve
Amíg a bíróinkat magához rendelheti az amerikai nagykövet, ez nem fog változni.
MaBaker
2023. december 06. 09:23
Hát az nemsok bakker! Első elkövetésnél ezt felezik vagy harmadolják? Akkor emberölés után 2-4 évvel már szabadlábon lehet a tag?! Ez egy vicc?!
Martell 2
2023. december 06. 02:37
Gyalázatos ítélet, ezek a bírók bűnpártolók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!