Ajjaj, lehet, hogy külföldi ügynök lett belőlem!

2023. november 24. 10:33

De amíg engem börtönbe nem csuktok, addig nem fogom befogni a számat, arra hiába is vártok!

2023. november 24. 10:33
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Na, szóval ma kaptam egy levelet a grazi Erasmus + irodából, amiben megköszönték, hogy együtt dolgozhattak velem és támogathatták a tudományos munkásságomat, konkrétan 727 euróval (repjegy+ 4 nap szállás). És megírták, hogy ezt a támogatást az Európai Bizottságtól kaptam. Óh-hó! Most akkor én is külföldről pénzelt ügynök lettem? Hiszen külföldről kaptam, sőt az EU-tól, amire ők ugye már nem képesek! Ez mi, ha nem »külföldi befolyás«? Ráadásul Magyarországról mondtam el az igazságot. Ez nagyon veszélyes, hjujj. Amúgy már évekkel ezelőtt megírták rólam valahol, hogy engem »a szélsőbalos bécsi egyetemen képeztek ki, aztán átdobtak Magyarországra azzal a feladattal, hogy bomlasszam, sőt rothasszam szét az egyházat.« Mondjuk az közben, szétrohadt magától... 1,1 millió hívő lelécelt, főleg nők!

De most tényleg, mi lesz ezzel a szuverenitásvédelmi törvénnyel? Azon kívül, hogy csináltassunk maguknak »külföldi ügynök vagyok« feliratú pólót, vagy angolul, hogy a világ is értse »I am a foreign agent«, szerintem lassan utánanézek, hogy kaphatok az EU-ban politikai menedékstátuszt. De amíg engem börtönbe nem csuktok, addig nem fogom befogni a számat, arra hiába is vártok! És a megfélemlítési kísérlettel csak tovább radikalizáltok... Higgyétek el, fel fog nőni lassan az a generáció és össze fog állni az a szövetség, ami megmutatja nektek, hogy ki a magyarok Istene és mi mindenben segíteni fogjuk őket.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Perintfalvi Rita

Facebook

Idézőjel

Most meg van egy új Soros, de ez fiatal és elég formás férfiember, mondhatnám jóképű.

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Érdizoli
2023. november 27. 07:55
Ez ki ez?
Majdmegmondom
2023. november 27. 06:58
A csaj mindig is többre taksálta magát annál, mint ahova való - fórum troll Zs-osztály -. de most aztán james Bond-i szerepben tetszeleg a tükör előtt. Szerintem súlyosan beteg az elméje...
syphax-2
2023. november 27. 06:54
A FASZT ÉRDEKLI AZ--VAGY MÉG A FASZT SEM--HOGY MI LETT BELŐLED....A LÉNYEG AZ: SEGGHÜLYE VAGY--ANYUKÁM..... BAZZDMEG..KÉÉHLEK SZEHETETTEL....PUNNCIMÓKUS
Selamat
2023. november 26. 20:46
Ez a lény valami rettenetesen ostoba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!