Így látja a francia Riviéráról Magyarországot Frei Tamás

2023. október 19. 11:14

A külföldön élő vállalkozó őszintén beszélt hazájáról.

2023. október 19. 11:14

Frei Tamás szerepel a Best magazin csütörtökön megjelent számának borítóján. A vele készített interjúból idézett a 168 óra. Az egykori tévériporter a francia Riviérán él, viszont az is kiderül, hogy Nizza csak az egyik otthona Frei Tamásnak. Magyarországon kívül ugyanis Miamiban és Firenzében is van lakása, és ez az utóbbi hely az, amelyik a legközelebb áll a szívéhez.

Magyarországon viszont borongós hangulatú, de egyébként őszinte világ fogad, nyílt emberek, igazi élet, semmi megjátszás.

No és a szüleim. Évtizedekkel ezelőtt vettünk közösen egy nagy telket, építettünk rá két házat. A papám mindig azt mondta, »papucsban azért ne lehessen, kisfiam, átmenni egymáshoz!« Hatvan méterre van a két ház egymástól. Én többségében külföldön élek, a bátyám tudós, fizikus, ő is járja a világot, most éppen Japánban van. A gyerekeim is külföldön tanulnak, dolgoznak, de a távolság ellenére szoros a kapcsolatunk” – véli hazánkról és a családjáról Frei.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2023. október 20. 10:54
akkor ki 2023. október 19. 19:20 Minden könyve Magyarországról, miniszterekről, Moszkváról, Orbánról, Putyinról, Agrár bárókról szól. Miért is nem ír, a Bilderberg-csoportról, Rockefeller családról, a Szicíliai maffiáról, a cionistákról, a britek és ZUSA mocskos ügyeiről??!! Várom ezeket is, mert elolvasnám. Ja, az neccces, mi!!!???" és nem is fizet!!
catalina11
2023. október 20. 10:52
Frei hazátlan, hazug, csaló zsidó." szerintem nem zsidó, de pofátlan.
alexandrosz-2
2023. október 19. 20:17
Frei hazátlan, hazug, csaló zsidó. Semmi,köze a magyarokhoz, azon túl, hogy átbassza, meglopja őket.
akkor ki
2023. október 19. 19:20
Minden könyve Magyarországról, miniszterekről, Moszkváról, Orbánról, Putyinról, Agrár bárókról szól. Miért is nem ír, a Bilderberg-csoportról, Rockefeller családról, a Szicíliai maffiáról, a cionistákról, a britek és ZUSA mocskos ügyeiről??!! Várom ezeket is, mert elolvasnám. Ja, az neccces, mi!!!???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!