Ezek tényleg nem akarnak független Magyarországot?

2023. október 06. 10:49

A szuverenitásunk feladásával ugyanis az eszünket adjuk fel.

2023. október 06. 10:49
Bálint Botond
Bálint Botond
Pesti Srácok

„Az EU tipikusan németes birodalmi törekvései, a nálunk a hülye DK által nyomott Európai Egyesült Államok projektje, az amerikai Netflix kultúrmocsokja, az emberi lét technológiai létté silányítása mind-mind az országok belső szuverenitásának felszámolásáról szól. Mert a nemzeti, a helyi kultúrák azok, amelyek egyáltalán képesek szuverének lenni, hiszen bennük testesül meg az adott helyen élő emberek válasza az elsősorban helyi kihívásokra. A tájhoz, az éghajlathoz, a békétlen szomszédokhoz alkalmazkodni kell, mert a birodalmak, martalóc seregek jönnek és mennek, de ezek örökké maradnak.

Ha nem mi döntünk – szuverenitás híján – a saját életformánktól, akkor majd úgy kell élnünk, ahogy azt egy világvárosi, mozaikcsaládban felnövő, a biológiai nemével rossz viszonyban lévő, minimum szétfüvezett, a fizika és a biológia törvényeiről semmit sem tudó, eleve szellemileg hátrányos helyzetű, belépő szinten vegán, de anyagilag jóltartott értelmiségi elképzeli. És az olyan lesz, mintha a legmodernebb művészetek múzeumában kellene répát termelnünk ezredmagunkkal, az egyik háromszor négy méteres fehéren hagyott vászon előtt, mert annak azt a címet adta a »művész«, hogy »Napfény«.

A szuverenitásunk feladásával ugyanis az eszünket adjuk fel, és az eszünk csak nekünk van meg ahhoz, hogy itt, a hazánkban éljünk.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2023. október 11. 13:56
Amelyik népcsoport feladja szuverenitását az eltünik, eltünt. Jogos e, hogy a szahel övezetiek európa leg fejlettebb városaiban kapjanak letelepedést? Mit tettek berlinért? Mert a németek ösei tudják. De Dobó Istvánék sem azért harcoltak, hogy most ideédesgessük az akkori ellenséges népeket. Szerintem mindenütt joga van egy öslakosnak az elöjogokhoz, még ha ez nem is PC
Ugandai Bubu
2023. október 07. 14:19
Ami nincs, azt nem lehet feladni. A narancsrákosista, moszkovita, hurrámagyarnyik agitációs propagandát a kibaszott termelési riportokkal, na azt, már régen fel kellett volna adni.
polárüveg
2023. október 07. 07:59
A belső gyengítés szükséges a külső akarat érvényesítéséhez. Európa legutóbbi évtizedei jól példázzák. Az idegen érdeket képviselők egy országra, közösségre nézve ugyanolyan veszélyesek, mint egy idegen hadsereg.
balbako_
2023. október 06. 18:21
Persze, hogy nem, mert idegen támogatás nélkül csak a seggét nézhetik a nemzeti ügyekért küzdő politikusoknak. A külföldi pénz meg azért jön, ha nincs szuverén Magyarország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!