Rejtély: koponyacsont, törzs és az alsó végtagok kerültek elő Paks különböző pontjain

2023. február 18. 13:49

Ismeretlen holttest miatt adott ki körözést a Paksi Rendőrfőkapitányság.

2023. február 18. 13:49
null

A rendőrség tájékoztatása szerint csütörtökön holttestet találtak Pakson, a testrészeket – a koponyacsontot, a törzset és az alsó végtagokat – három különböző helyen találták meg. Mivel az alsó állkapocs hiányzott, a felsőből pedig eltűntek a fogak, így nem tudták elvégezni a fogstátusz vizsgálatot.

A hatóságok nem közölték sem az elhunyt nemét, sem a korát, csak annyit tudni, hogy őszes haja volt. Annyit tudni még, hogy egy zippzáros világos- kék színű kardigánt viselt, a kardigán jobb oldali hónalj részen a varrás mentén kb. 4 cm. hosszan szakadt volt. Márka- és méretjelzéssel el nem látott ruhanemű. A márkajelzés nélküli cipője 38-39-es lehet, egy fekete magassarkúban találták meg a végtagokat.

Rövidujjú pólót viselt, aminek a színe a holttest erőteljes bomlására miatt nem megállapítható. a póló mellkasi részén egy nagy méretű, négyszögben elhelyezkedő mintázat látható, melyen egy színes csónak és abban tartózkodó 3 személy látható, akiknek az árnyképe látható. a kép alsó részén a „caribbean islands” felirat olvasható. Az 1 pár zokni színe a holttest erőteljes bomlása miatt nem meghatározható.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Michal Fludra / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
18.0 fok
2023. február 20. 12:30
a fideszes vidék mindennapjai. ki lepődik meg ezen?
The Loner
2023. február 19. 09:46
.
LancelotDuLac
2023. február 19. 08:56
lehet, hogy Kásler Mátyása volt.
bagira
2023. február 18. 19:32
Temetőből kiásták .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!