Kizuhant egy diáklány egy budapesti iskola ablakából

2022. november 25. 14:56

A rendőrség két fiatalt vitt el a helyszínről.

2022. november 25. 14:56
null

Kizuhant egy diák egy budapesti gimnázium ablakából – értesült a Bors. A lap az ott tanuló diákoktól megtudta: egy 12. osztályos lány esett ki az iskola egyik első emeleti ablakából. Úgy tudják,

a diáklány nem szenvedett súlyos sérüléseket, a saját lábán hagyta el a helyszínt,

ahová egyébként rendőrautó is érkezett, két fiatalt pedig elvittek a helyszínről. Hogy pontosan mi történt, egyelőre nem tudni, a rendőrség később ígért bővebb tájékoztatást. 

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Michal Fludra / NurPhoto / AFP

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2022. november 25. 18:41
Látták az idióta Nickelodeon filmekben, hogy ha valaki kiesik az ablakon az legfeljebb pattan egyet és megy tovább.
Ólat a trolloknak
2022. november 25. 18:23
Budapesti persze, de azért ne relativizáljunk. Most: "egy I. kerületi iskola " "Az esetről értesülő lap szerint ez nem az első olyan eset, hogy az intézményből kizuhan egy diák: két évvel ezelőtt egy másik tanuló esett ki az épületből." Szeptemberben: "az első kerületben található Attila úti iskolából"
csulak
2022. november 25. 17:28
a baloldali aknamunka es agymosas beerett a diakok koreben !
kiss.istvan770
2022. november 25. 17:20
A liberálisnak titulált, anarchista, új-libertariánus ideológia betört az oktatási intézményekbe is. Társadalomban élünk, ezért az emberi szabadság nem lehet végtelen. Már a legelső államok is azért jöttek létre, hogy szabályozzák az emberek egymással szembeni magatartását. Törvények, jogszabályok, rendfenntartók nélkül vér folyna az utcákon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!