Mit szól ahhoz a főpolgármester, hogy a baloldali szivárványkoalíció a fasisztákat is képviseli?

2022. február 14. 13:07

Most nem csak mi, hanem a baloldali propaganda sajtó is értetlenül áll a kijelentés előtt.

2022. február 14. 13:07
Fidesz Budapest

„Tisztelt Karácsony Gergely Főpolgármester Úr!

Megdöbbenve hallottuk a hétvégén miniszterelnök-jelöltjének újabb kijelentését, miszerint Önök a fasisztákat is képviselik. Szó szerint azt mondta Márki-Zay Péter, idézzük:

»De azt, amit Orbán Viktor egy személyben megtestesít – ezt a szivárványkoalíciót úgymond, a liberálisokat, a kommunistákat, a konzervatívokat és a fasisztákat –, ezt mi a szövetségben külön-külön képviseljük. Gerinces emberként mindenki megtarthatja a saját világnézetét, a saját álláspontját.«

Először is kikérjük magunknak, hogy valaha is megtestesítettük volna a fasisztákat, bár az Ön miniszterelnök-jelöltje már annyi ember önérzetébe belegázolt, hogy ez is csak egy értelmezhetetlen hazugsága a mindennapokból. Azonban most nem csak mi, hanem a baloldali propaganda sajtó is értetlenül áll a kijelentés előtt. Ezért arra kérjük a Főpolgármester Urat, hogy Ön is válaszoljon azokra a kérdésekre, amelyeket baloldali harcostársai tettek fel a nyilvánosság előtt a szövetségesének!

Főpolgármester Úr szerint:

  • »Valóban azt gondolja a miniszterelnök-jelölt, hogy az Egységben Magyarországért a fasisztákat is képviseli?
  • A szövetség melyik tagjára gondolt, amikor azt mondta (MZP), hogy a fasisztákat is képviseli valamelyikük?
  • Márki-Zay Péter szerint valóban lehet egyszerre fasiszta és gerinces ember, aki megtartja a saját világnézetét és a saját álláspontját?« (444.hu)

És még egy kérdés bónuszban tőlünk:

Mint aki a Budapesten élők képviseletére esküdött fel, mikor fog végre elhatárolódni az Ön pártszövetségében található jobb és baloldali szélsőségesektől? Meddig ölelgeti őket miközben demokratát játszik a közösségi médiában?

Válaszát előre is köszönöm!

Tisztelettel:

Láng Zsolt, a Fidesz Budapesti Választmányának elnöke”

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2022. február 15. 07:32
Karácsony pont ugyan olyan kretén, mint maki majom.
zovirax
2022. február 15. 06:26
Majd megkérdi Fletót, hogy mit mondjon...
formaegy
2022. február 14. 19:57
Mit szól hozzá Karácsony? Büszke rá, hiszen a zsidók listázását is jónak tartotta. Nem látott benne semmi kivetnivalót! Fasiszta a javából! Nézzük csak hogyan áll a nyugati gyilkos ballibes náci banda? Zsidókat támadják, keresztényeket támadják....... Tehát legközelebb a zsidók mellett a keresztényekre is vagonozás vár! Ezt támogatja a magyar ballibes, fasiszta komcsi moslék banda!
tevevanegypupu
2022. február 14. 19:02
Mit.szólna?Bíró.tökéletesen.megfelelt.Karácsonynak..Ha.egyáltalán.fel.tudta.az.idióta.fogni,miről.van.szó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!