A Kutyapárt Hadházy támogatásáról: Az volt az utolsó pont, amikor Karácsony is beállt Tóth Csaba mögé

2021. július 15. 07:01

A párt elnöke elmondta, akár az összes „passzivistájuk” segíthet a Momentum és a Mindenki Magyarországa által támogatott független jelöltnek.

2021. július 15. 07:01
null

Ásós videóval jelentette be a Magyar Kétfarkú Kutyapárt múlt héten, hogy Zuglóban Hadházy Ákost támogatja, ahogy lapunk beszámolt.

Ennek apropóján volt a párt elnöke Bolgár György Klubrádiüón futó műsorának vendége. A műsorvezető első felvetése a volt, hogy ha korábban a Kutyapárt úgy döntött, hogy

nem indul az ellenzéki előválasztáson, most mégis egy helyen megteszi.

Kovács Gergely, a párt társelnöke elmondta: az előválasztás feltételei olyanok, hogy a Kutyapárt nem tud részt venni. Ugyanis ha el akarna indulni, meg kellene mondania, hogy az MSZP, a Jobbik vagy melyik párt frakciójába ülne be, ami nyilván nem lehetséges. Tök jó ötlet volt az előválasztás, hogy a szavazók válasszák ki az ellenzéki jelöltet, de félrement, és a pártok megbeszélték egymás között, hogy hol ki legyen az esélyes jelölt, egy-két kérdéses helyszín van – mondta.

Zuglóban is ez történt, Hadházy ellenében és Tóth Csaba mellett, Karácsony Gergely is – annak ellenére, hogy miket mondott Tóth Csabáról, és mik történtek korábban – is őt támogatja, és „ez volt az a pont, ahol úgy gondoltam, hogy érdemes megpróbálni beavatkozni”. Látva Hadházy Ákos többéves korrupcióellenes tevékenységét és azokat a dolgokat, amelyek Tóth Csaba körül zajlanak Zuglóban és korábban Vas megyében, úgy gondolták, muszáj valamit tenni, muszáj kiállni Hadházy Ákos mellett. 5-10 százalékon állnak Zuglóban, és mivel nem vesznek részt az előválasztáson, akár az összes „passzivistájuk” segíthet a Momentum és a Mindenki Magyarországa által támogatott független jelöltnek.

Nyitókép: Facebook

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukubenko
2021. július 16. 04:46
Őrül egy "ember" az biztos. Az Úristen mentsen meg tőle meg a bandájától.
ptrfarkas43
2021. július 15. 18:13
Akkor most lyukas zoknit húznak a kutya farkára?
nempolitizálok
2021. július 15. 15:19
Erős libernyák izzadtságszaga van a Kétfarkúnak. Mondhatni árad belőlük a libsibűz. Ez a szerénykedés pedig röhejes. Nem Gyurcsányozzuk össze magunkat, de most kivételesen mégis.
Rocktoberi
2021. július 15. 14:05
Nehéz idők. Kétfarkú kutyáék ráfanyalodtak a moslékra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!