MTVA-ügy: nem mentek el a kormánypárti képviselők a nemzetbiztonsági bizottság ülésére

2018. december 18. 11:44

A Fidesz szerint „csak politikai balhét akart csinálni az ellenzék”.

2018. december 18. 11:44

A kormánypárti képviselők távolmaradása miatt határozatképtelen lett a nemzetbiztonsági bizottság keddi ülése, amelyen az MTVA-székháznál történtekről is tárgyalt volna a parlamenti testület ellenzéki kezdeményezésre.

Mirkóczki Ádám, a bizottság jobbikos elnöke az ülésteremben elmondta: a testület keddi rendkívüli ülését eredetileg a bizottság fideszes alelnöke, Halász János és frakciótársa, Hubay György kezdeményezte mentesítési kérelem megtárgyalására. A belügyminiszter ugyanakkor kedd reggel levélben kérte annak levételét a napirendről. Mirkóczki Ádám és az MSZP-s Molnár Zsolt azt kezdeményezte, hogy aktuális nemzetbiztonsági témákról is tárgyaljanak.

A testület ülésén végül sem a kormánypárti képviselők, sem a meghívottak nem vettek részt. A Fidesz az MTI-vel azt közölte: azért maradtak távol, mert a Belügyminisztérium visszavonta az összehívás okául szolgáló előterjesztést, a másik, később megjelölt napirendi pontból pedig „csak politikai balhét akart csinálni az ellenzék”.

(MTI)

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
n0ri68
2018. december 18. 13:18
A fizetésüket azért megkapják?
O1G.
2018. december 18. 13:08
Ostoba,beszari seggnyalók.
Természetes Orbánizmus
2018. december 18. 13:08
Helyes műbalhéba figyelemfelhívó botrány politizálásba nem kell belemenni ezekkel nincs miről tárgyalni!
balbako_
2018. december 18. 12:47
Ez már bűnügy! Még egy ülés kell, hogy a mentelmi joguktól megfosszák őket aztán jöhet a bíróság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!