A MÚSZ konkrétumokat vár

2016. november 17. 11:51

A Magyar Úszó Szövetség vezetése konkrét beszámolókat szeretne arról, hogy mivel van problémájuk a sportolóknak. Ennek érdekében felmérést végeznek, amelynek eredményét nyilvánosságra hozzák. A döntés az után született, hogy Hosszú Katinka és Gyurta Dániel után Kapás Boglárka is kritizálta a MÚSZ munkáját.

2016. november 17. 11:51

A Magyar Úszó Szövetség vezetése konkrétan szeretné tudni, hogy az úszással kapcsolatosan milyen gondjaik vannak a versenyzőknek. „A sportolók névvel, de akár anonim módon is elmondhatják: kit mi segítene abban, hogy még az eddigieknél is jobb eredményt érhessenek el. A felmérés eredménye nyilvánosságra kerül” – írta a testület az MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményében.

Az elnökségi állásfoglalás közvetlen előzménye, hogy Hosszú Katinka közleményét követő Gyurta Dániel megnyilatkozás után Kapás Boglárka is megszólalt. Ösztönözte, hogy mielőbb szülessenek meg azok a döntések, amelyek: „szilárd alapokat teremtenek a nyugodt felkészülésünkhöz”.

A MÚSZ vezetősége most jelezte, vizsgálatot kezdeményez, hogy a versenyzők úszással kapcsolatos gondjait konkretizálja. A MÚSZ – áll a közleményben – változatlanul arra törekszik, hogy a legutóbbi rövidpályás Európa-bajnokságot, a legutóbbi Eb-t, valamint a riói olimpiát követően továbbra is Magyarország úszói legyenek Európa legeredményesebbjei az éremtáblázaton, és a hét év alatt lezajlott öt hazai rendezésű Európa-bajnoksághoz hasonlóan a 2017-es hazai világbajnokság is sikeres legyen. „Mindez csak nyugodt légkörben, közös összefogással valósulhat meg” – zárul az elnökségi közlemény.

(MTI)

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. november 18. 07:02
Kirugni az egész szemét kádárista bandát és fiatalokat a helyükbe!
bölcsbagoly
2016. november 17. 20:11
Azért meg kellene nézni ezt az elégedetlen társaságot: - sértődöttek, frusztráltak (Széles, a mohácsi edző, Kovács Tamás), Rióban leszerepeltek (Gyurták, Verrasztók, Bernek) és balekok (Kapás)!
bölcsbagoly
2016. november 17. 20:07
No akkor: http://www.nemzetisport.hu/uszas/uszas-alairtak-az-osszes-2020-as-eb-budapesten-lesz-2537067 Majd ha a Tusup házaspár vizes Vb-t és Eb-t hoz Bp-re/Mo-ra akkor jelentkezhetnek a MUSZ vezetésére! Ez a lázadó banda ugyanolyan mint a tanitanék mozgalom az oktatásügyben! Ők sem tárgyalnak a kormánnyal, de követelnek, fenyegetőznek! Szerintem a madzagot rángatók UGYANAZOK MINDKÉT ESETBEN S A CÉLJUK A ROMBOLÁS, BOTRÁNY!
Mindjárt
2016. november 17. 19:54
Minden MÚSZ vezetőt kirugni. Eleget ártottak a magyar sportolóknak ezek a elrohadt kádárista szemetek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!