Vidéken kampányol tovább Orbán Viktor

2014. március 30. 09:19

A Fidesz elnöke hétfőn Baján, kedden Dombóváron, szerdán Mezőkövesden, csütörtökön Győrben, pénteken Szegeden találkozik a választókkal, és ezek a rendezvények délután fél ötkor kezdődnek. Az utolsó gyűlést szombat délután három órakor tartják Debrecenben.

2014. március 30. 09:19

Hat vidéki városban tart választási nagygyűlést Orbán Viktor a kampány utolsó hetében – közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI érdeklődésére. Elmondta, hogy a Fidesz elnöke hétfőn Baján, kedden Dombóváron, szerdán Mezőkövesden, csütörtökön Győrben, pénteken Szegeden találkozik a választókkal, és ezek a rendezvények délután fél ötkor kezdődnek. Az utolsó gyűlést szombat délután három órakor tartják Debrecenben – mondta Havasi Bertalan.

Orbán Viktor a Magyar Hírlapnak adott szombati interjújában beszélt arról, hogy a választás előtti utolsó héten járja az országot, több városba is elmegy, és gyűléseket fog tartani, „mindenkihez szólni akar, mert egy erős országnak mindenkire szüksége van”.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2014. március 30. 13:01
Megmagyarázhatná a zsebszerződések elleni fideszes harcot....
kjkj945
2014. március 30. 13:00
És ma elmegy az Operához???
önzetlen
2014. március 30. 12:54
Végre már csak nekiindult ő is! Van mit behozni..
chack
2014. március 30. 11:47
Kicsit elkésett Orbán a vidéki kampányolással. Ráadásul csak 6 helyszínt, köztük 3 nagyvárost tart fontosnak. A vidék sok szavazót fog adni a többi pártnak, azt gondolom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!