El kéne dönteni

2023. július 14. 11:42

A kollektív elmebaj mértékegységének a befóliázott könyvek, vagy az átfestett padok számát tekintjük?

2023. július 14. 11:42
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Most már csak azt kéne eldönteni, hogy a kollektív elmebaj mértékegységének a befóliázott könyvek, vagy az átfestett padok számát tekintjük?”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Charlie5
2023. július 14. 16:50
András, találtam négy buzi padot itt Erzsébeten a lakótelepen nem messze a határ úttól. Gyermek és felnőtt játszótér mellett van, az ötödik maradt barna, lehet elfogyott a festék. Először a háttámlát néztem azt hittem román zászló, azután vettem észre az ülőkét az is át lett festve.
gyaloggos
2023. július 14. 16:44
DE! A LÉNYEGET megfogtam, nemdebár?
gyaloggos
2023. július 14. 16:35
MÁR nincsen pad !
Welszibard
2023. július 14. 15:38
A vitatott képregény erotikus rajzok tömegeivel ábrázol egyneműek közötti szexuális tartalmú jeleneteket. (Utánanéztem az Interneten, az egymáson hempergő, kefélő egyneműek vannak benne). A kép és a rajz sokkal szuggesztívebben hat a gyermekre mint a szöveg ezt az LMBTQ-s propagandisták nagyon jól tudják, ezért próbálkoznak. Nem kell itt játszani szabadsághőst liberális barátainkbak, 18-as karika, vagy menjen az áru a pornóboltba, ahová való!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!