A gyermekvédelem is határvédelem

2023. február 27. 12:35

A gyermekek felnőttek általi szexuális manipulációja megengedhetetlen.

2023. február 27. 12:35
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„A társadalom felnőttekre bízott gyermekkorú tagjai - fogantatástól a nagykorúságig - kiemelt védelmet élveznek, testi-lelki-szellemi fejlődésüket minden káros befolyástól minden lehetséges eszközzel óvni szükséges.

A gyermekek felnőttek általi szexuális manipulációja megengedhetetlen, a felnőttkorúak által hatalmi pozícióból eredő szexuális kizsákmányolásuk tilos.

Az LMBTQI+ ideológia és térítő apostolai ezt a láthatatlan határt lépik át sorozatosan azzal, hogy a gyermekkorúakat a nemi identitások és a szexuális orientációk kapcsán különféle kéretlen »beavatásokkal« traktálják, és mesterségesen gyártott kifejezésekkel, szómágiával és tudományosnak beállított, az idő próbáját ki nem állt eszmékkel, módszertanokkal próbálnak indoktrinálni, ideológiai célzattal átnevelni.

A szülők torkán lenyomni szándékolt ideológiai csomag eközben felpuhítja a pedofília szabályait, összekuszálja a helyes és helytelen közötti különbségtétel határait, a szilárduló identitást pedig kéretlenül befolyásolja.

Ahogy az illegális migráció kapcsán képviselt magyar politika nyomában 10 éves késéssel éledezik az Európai Unió, mostanra lassacskán belátva, hogy csak’ meg kellett volna védeni a határainkat, úgy a gyermekvédelem e jelenkori kihívásait is figyelmen kívül hagyja a mai európai fősodor.”

Nyitókép: Facebook. Illusztráció.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. február 27. 16:39
..és a határvédelem is gyermekvédelem..Bruhaha
Lajoss
2023. február 27. 14:49
Zsuzska napi igazodása.
dezilluzionista
2023. február 27. 14:01
Álprobléma.
123321
2023. február 27. 13:40
de miért a buzik visítanak a leghangosabban, ha egy kicsit pofán akarnak verni pár pedofilt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!