Ukrajna lett a világ legelaknásítottabb országa

2022. november 11. 14:27

Hét (!) évre lesz szüksége ahhoz, hogy teljesen aknamentesítsék Ukrajna területét.

2022. november 11. 14:27
null
Bendarzsevszkij Anton
Bendarzsevszkij Anton
Facebook

„Ukrajna lett a világ legelaknásítottabb országa. Az ország majdnem 175 ezer km2-nyi területe – Magyarország területének majdnem duplája – aknamentesítésre szorul. Az ukrán belügyminisztérium szerint az aknakeresőknek 7 (!) évre lesz szüksége ahhoz, hogy teljesen aknamentesítsék Ukrajna területét.”

Nyitókép: Aris Messinis / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pathfinder76
2022. november 11. 20:54
Angola megvan a szakértő úrnak? Kambodzsa? Vietnam? Bosznia? Esetleg a francia Zone Rouge? Ezeken a helyeken évtizedek óta szedik az aknákat, és más robbanótesteket a helyi erők és a nemzetközi szervezetek. Nem hét év lesz az, hanem hetven..
Kacorka
2022. november 11. 19:47
Szedjétek fel gyorsan, mert az amcsi gazdák szántanának..!!
lofejazagyban
2022. november 11. 19:33
ukrajna legfőbb problémája, hogy tűl sok ott az ukrán.
brekker
2022. november 11. 19:16
A nyugat erre szemet vetett, leváltották Bismarckot, és szembedordították a németeket és az Osztrák-Magyar Monarchiát az oroszokkal. Pedig a Balkán felosztása is megvolt már igazságosan, Kelet-Balkánra (ortodox) és Nyugat-Balkánra (keresztény). Az angolok viszont nem bírták elviselni, hogy az oroszoknak bármi közük legyen a Földközi tengerhez. Ügynökeik segítségével megfúrtak egy teljesen logikus felállást, és két világháborút indítottak az itt lakó népek ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!