Orbán bűne, hogy az elmúlt években minden fontosabb volt a magyarok egészségénél

2022. augusztus 26. 11:21

De mi készülünk, mert hiszek abban, hogy ennél a nemzet jobbat érdemel.

2022. augusztus 26. 11:21
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Lassan megszámolni sem lehet már, hány kórházi osztály zárt be átmenetileg, vagy végleg. Hány műtét és kezelés maradt el az orvos és ápolóhiány miatt. Ott tartunk, hogy sok nagyvárosban már szülni sem lehet minden nap, mert az állam jó ideje nem gondoskodik a magyarokról. Az egészségügy már rég nem működik, éppen csak vegetál.

Orbán bűne, hogy az elmúlt években minden fontosabb volt a magyarok egészségénél. Elborult hatalommániája, hozzá nem értése a mélybe rántotta az országot. És azzal már nem foglalkozott, ami egy felelős kormánynak az alapvető feladata lenne, hogy gondoskodjon az emberekről. Orbán miatt omlott össze az egészségügy és amíg Orbán hatalmon van, addig nem is lesz változás. De mi készülünk, mert hiszek abban, hogy ennél a nemzet jobbat érdemel.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bendi7
2022. augusztus 31. 22:20
Te csak ne dumálj. Kérdezd meg a férjedet hány kórházat záratott be. Százon felül, köztük a Hárs hegyi gyerek tüdő kórházat, az OPNI-t. Kijátszott több kórházat magánkézbe a hírhedt Hospinvestnek, Egri kórház, dombóvári kórház. Leépített 16 ezer kórházi ágyat, bevezette a volumen korlátot. Több ezer orvos, nővér került utcára. Mehettünk munkanélkülinek, de széfek kellettek. A maradók bérét több évre befagyasztották, mert ugrott a Pannon puma, ugye. Kérdezd csak meg az alkoholista férjedet. Igaz te sem lennél különb. A Márky-Zajjal vívott vitában nagyon egyetértettetek abban hogy nem kell ennyi kórház, nincs szükség rá minden városban, központosítani kell. A szülésnél nincs szükség orvosra. Ne hazudozz folyamatosan. Akadályozzátok a fővárosi szuper kórház építését. Így akarjátok megpuccsolni a kormányt kis amcsi segítséggel? Megjött már az új nagykövet? Ne azon dolgozzatok, hogy az UNIÓS pénz ne jöjjön ha ennyire aggódsz az országért. Így az emberekkel szúrtok ki, akikért állítólag aggódtok. Kétszintű moslék vagy te is. Csak a duma van mint a férjednél.
harpec
2022. augusztus 31. 10:58
Tisztelt Klára asszony! Majd amikor azt fogják sorolni, hogy: -Ez a nagy baj. Mellékelve a statisztikai/tudományos bizonyíték, hogy mennyivel, hogyan rosszabb, mint volt, és azt mi okozza, valamint -Ez és ez a megoldás, amit mi tennénk, mellékelve a statisztikai/tudományos bizonyíték, valamint a pontos költségvetés, hogy miből tennék meg, akkor talán valaki elkezd figyelni arra, amit mondanak.
Sün Balázs
2022. augusztus 29. 00:56
Klára! Készültök mi? 60-70 kórház teljes bezárására? Ahogy a parlamenti választás kampányában László Imre, DK-s politikus megmondta, hogy a 164 kórház túl sok, az egészségügynek elég lenne 90-100 kórházat működtetni hazánkban. Ne csorogjon már ennyire a nyálad a kormányzásért!
machet
2022. augusztus 28. 09:21
A tiéd meg az hogy hazaáruló vagy.Tehén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!