Én magam vagyok Európa

2022. június 13. 14:14

Zsidó-keresztény hagyomány – pipa.

2022. június 13. 14:14
null
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

„Ha esetleg az EP nyomására Ursula von der Leyen lemond, akkor most szeretnék bejelentkezni az a Bizottság elnöki tisztségére. Hogy miért? Hát egyrészt, mert én magam vagyok Európa. Zsidó-keresztény hagyomány – pipa. Antik műveltség – pipa. Római jog négyes első próbálkozásra – pipa. (Királymegragadás fázisai latinul.)

És ez még csak az alap, jöhet a felépítmény! A könnyed kritériumok tekintetében is megfelelek az Európai Unió első emberének szerepére. Kicsit öreg vagyok, kicsit hülye, és a világ vagy nem ismer vagy nagy ívben szarik a fejemre. Köszönöm, hogy támogattok! Hajrá Európa, hajrá Ambrózy!”

Fotó: European Parliament / Pool / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GyurkaPista
2022. június 14. 09:23
Én rád szavazok Áron!!! "Bármi Áron"!!! :)))
LancelotDuLac
2022. június 14. 00:02
Hát ami azt illeti von der Leyen asszonyság Orbánék embere, azzal kérkedtek évekig, hogy a fidesz a királycsináló, mert az ő szavazatuk volt a mérvadó - tehát nem baj Áron, ha öreg vagy, meg hülye is, és a világ nagy ívben szarik rád - nekik jó leszel - nem fogsz kilógni a fidesz soraiból sem, ugyanolyan vén demens geci vagy mint ők.
Augustinus A.
2022. június 13. 19:45
Zsidó-keresztény hagyomány nincs. A zsidó és keresztény hagyománynak van metszete, mint ahogyan az antik görög hagyománynak és a kereszténységnek is, és még sok egyéb ősi hagyománynak, vallásnak, hiedelemnek, mítosznak, stb. Tehát, ha valaki két halmaz metszetében hisz, az valójában csak egy tudatlan, tévúton járó modern divatember, akinek megtetszett ez-az a különféle vallásokból és a saját butuska szintjén megpróbálja szintetizálni azokat.
józan paraszti ész
2022. június 13. 19:39
Esélyed sincs, nem vagy elég hüje.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!