Az igazi hazafi

2018. szeptember 12. 15:18

Nem volt véletlen, hogy egy magyar zászlót kihelyezve szavaztam meg a jelentés elfogadását.

2018. szeptember 12. 15:18
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Történelmi lépésre szánta el magát az Európai Unió és az Európai Parlament meggyőző, pártcsaládok felett átívelő masszív többsége. Az EP történetében először indították el a jogállamiság súlyos sérülése miatt egy tagállam kormányával szemben a 7-es cikkelyes eljárást. Egy normális és szerencsés országban ilyenkor a szégyenpadra került kormány megköveti a választókat és önként távozik a hatalomból, de legalábbis elgondolkodik azon, hogy bűnei elfedésére meddig tarthatja még pajzsként maga elé a teljes nemzetet. 

Nem volt véletlen, hogy egy magyar zászlót kihelyezve szavaztam meg a jelentés elfogadását. Ma ugyanis az az igazi hazafi, aki országát, nemzetét és gyermekeinket meg akarja védeni az orbáni rezsim erőszakos károkozásától. Ebben a most elfogadott jelentésben az európai nemzetek képviseletében az Európai Parlament több mint kétharmados többsége erre tett kísérletet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kocsisjozsef-hgc
2018. szeptember 14. 10:29
Jobban járt volna a magyar nép, ha annak idején lefolysz, anyád combján!
Vakfolt
2018. szeptember 14. 08:35
Most intézted el magadnak, hogy te aztán kurvára nem leszel többé képviselő. Azt a kis időt meg még kihúzzuk a faszságaiddal.
Saksafar
2018. szeptember 13. 22:53
Ez a rohadt tetű havi négymillióért a hazája ellen dolgozik. Hányinger, és ebből még mennyi van ebben az országban !
orion
2018. szeptember 13. 22:02
Kapott a facebookon is rendesen. Egy egész doboz mercit megettem, mire a kommentek végére jutottam. :Đ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!