A lelkem odaadtam az úszásnak

2016. augusztus 10. 14:16

A lelkem odaadtam az úszásnak, a legmélyebb zugokból is felhoztam olyan dolgokat, amiket még helyre kell raknom.

2016. augusztus 10. 14:16
Szilágyi Liliána
Nemzeti Sport Online

„Nem úgy sikerült a szám, ahogy elterveztem, viszont egyet mondhatok, nem bánom, nem is leszek szomorú, mert nagyot küzdöttem. Úgy vélem, megvívtam a szabadságom, és mindent megtettem annak érdekében, hogy tudjak úszni. A legjobbamat teljesítettem most ebben a számban. Nem azt mondom, hogy nem maradt bennem, mert nagyon jól sikerült a felkészülés, viszont olyan dolgokat tanultam meg ez alatt a fél év alatt, hogy száznyolcvan fokot fordult az életem. (...)

Tudok sírni, ez fél éve még nem ment… Most két hétig csak sírok majd.

A leglényegesebb, hogy tudom, mit kell tennem. Tudom, hogy szeretnék élni, milyen ember szeretnék lenni, hogy a barátaim számíthassanak rám, mert aki mellettem van, az tisztában van vele, mire vagyok képes. Ez a mai nem az volt, viszont a körülményekhez képest kihoztam magamból a maximumot. Nagyon dühös vagyok azért, mert sok maradt bennem. A lelkem odaadtam az úszásnak, a legmélyebb zugokból is felhoztam olyan dolgokat, amiket még helyre kell raknom, mert nem biztos, hogy úgy kellene úsznom, hogy minden fájdalom és a sok rossz ott legyen bennem.

Összességében tényleg köszönöm, hogy itt lehettem, és nagyon boldog vagyok, mert szabad vagyok! Kivívtam a szabadságom, és én vagyok Szilágyi Liliána, olimpiai hatodik helyezett – na jó, középfutamban, de nem baj, mindenki tehet egy szívességet, és folytatom a munkát, jövőre a budapesti világbajnokságon meglátjuk, mi lesz, mert most már egy kicsit tényleg elegem van ebből.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr.Falafel
2016. augusztus 11. 11:13
http://menekulttabor.blog.hu/2016/08/10/szilagyi_liliana_a_felszabadult
Mindjárt
2016. augusztus 11. 10:31
Azt se tudom, hogy ki ez a lány. Akkor csipogjon amikor valamit tesz az asztalra. Ki tudja hány éves?
Morgen
2016. augusztus 10. 22:57
Aki szabad, az már régen az amatőrök olimpiájáért harcol. Ilyennel még nem találkoztam. Ezzel az embertelen, életellenes üzleti sporteseménnyel pedig az a baj, hogy a sportoló egyáltalán nem szabd és- ha csak sportoló- nem is számít. A "csak a füle három emelet" plakát mindig csak annak jár, aki a legjobban zajong.
2016. augusztus 10. 22:53
Minden különösebb erőlködés nélkül kivehető Lili nyilatkozataiból, hogy tele van élményekkel, amelyeknek majd szépen le kell ülepedniük. Ehhez persze kell egy kis idő! Viszont ezután annyiban lesz neki nehezebb, hogy a már megnövekedett elvárásoknak kell megfelelnie, ha csak nem akar elsikkadni! De ne sikkadjon el! Hajrá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!