Rotyog a paprikás krumpli: Németh Szilárd HELYRETESZI a globalistákat (VIDEÓ)

Termőföldtől az étkezőasztalig. Németh Szilárd elárulta, mitől finomabb az étel, ha az nem brüsszeli, hanem magyar recept alapján készül.

A vaktesztre összesen 42 mintát küldtek be a termelők a két bikavéres borvidékről, Egerből és Szekszárdról.
„Február 28-án a Spoon állóhajón tartotta szerkesztőségünk nagy bikavér vaktesztjét, melyre a szekszárdi és egri termelők összesen 42 tételt küldtek be. A lapunk munkatársaiból és az általunk meghívott vendégekből álló - szám szerint 24 tagú - zsűri értékelése alapján közzétesszük a legjobban szerepelő borok listáját.
A vaktesztre összesen 42 mintát küldtek be a termelők a két bikavéres borvidékről, Egerből és Szekszárdról. A két csoportra bontott zsűri így 21-21 különböző tételt értékelhetett, mely alapján az alábbi borok kerültek a TOP 12-be: