Olyan részeg volt a német válogatott egykori kapusa, hogy a szondát sem tudta megfújni – a jogosítványa bánta a dolgot

2024. szeptember 26. 11:33

Egy kicsit túlzásba vitte az ünneplést a müncheni Oktoberfesten.

2024. szeptember 26. 11:33

Nyitókép: dpa Picture-Alliance via AFP

A bajor főváros az idén ősszel is alkoholmámorban ringatózik. A napokban elkezdődött Münchenben a világ legnagyobb sörünnepe, az Oktoberfest. És ahogy az ilyenkor lenni szokott, a németek elengedik magukat és kiélvezik a pillanatot. A híres emberek is így tesznek, csak épp akkor van baj, ha az alkoholmámorban már nem tudnak gondolkodni. Ebbe az állapotba került a hétvégén Jens Lehmann is. A német válogatottban 1998 és 2008 között összesen 61 alkalommal szerepelt kapust merev részeg állapotban állították meg vasárnap éjjel Münchenben a rendőrök. Az angol Arsenal korábbi labdarúgója az Oktoberfesten iszogatott, ám a gond igazából az volt, hogy ittas állapotban próbált hazavezetni. 

Az igazoltatásakor annyira részeg volt, hogy a szondát sem tudta megfújni, ezért bevitték a rendőrkapitányságra. 

Végül vérmintát vettek a rendőrök, ám annak eredménye csak néhány nap múlva fog kiderülni, elővigyázatosságból azonban elvették Lehmann jogosítványát – írja az Origo.

A Bild című német lap arról számolt be, hogy Lehmann vasárnap több korsó sör elfogyasztása után az egyik sörsátorban olyan jól érezte magát, hogy a padokon táncolt, ami persze még önmagában nem bűn, ám kevéssé tekinthető a józan viselkedés jelének. A baj az volt, hogy a volán mögé ült merev részegen. Az eset után a Lehmannt igazoló egyik rendőr így nyilatkozott: 

„Őrület, hogy ennyi alkohol után képes volt volán mögé ülni. Az Oktoberfest környékén rengeteg rendőr dolgozik, akiknek meg kell akadályozniuk az ilyen ittas vezetőket” – mondta az egyenruhás.

A három világbajnokságon és három Európa-bajnokságon is szerepelt kapusnak korábban többször is meggyűlt már a baja a rendőrséggel, ugyanis korábban láncfűrésszel esett neki a szomszédja garázsának, hogy jobb kilátást csináljon magának a házából a Starnbergi-tóra. Ezért az akciójáért tavaly 420 ezer eurós (166 millió forint) pénzbírságot kellett fizetnie.

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000092
2024. szeptember 26. 18:33
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­­é­­­k­­­e­­­l­d­­ ­­a­­ ­s­­­z­­e­­x­i­­­ ­­p­u­n­­c­i­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
CsaGaMih
2024. szeptember 26. 17:14
Azért ez sem kutya... :-) yt.com/watch?v=sgiGxYuEPYo
gilou-au-clavier
2024. szeptember 26. 15:15
Az igazi madjarfodbalkultúra Mészölykálmán, Vébergyurika meg az afromagyarok.
savrena
2024. szeptember 26. 11:54
200 euróért hazavitte volna a taxi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!