2022. december 2. 21:17
Ghána kiestében bosszút állhatott Uruguayon, magukkal rántották őket a csoportban, és Portugália mellett Dél-Korea ment tovább. Svájc végre játszott egy jó meccset, megérdemelten verték ki a sötét ló szerbeket, és csatlakoztak a brazilokhoz a legjobb tizenhat között.
Írta:
2022. december 2. 18:01
„Támadás zajlik az identitásukban erős, véleményüket nyíltan felvállaló fiatalokkal szemben” – vallja Illés Boglárka, a Fidelitas eddigi elnöke, aki a jobboldali ifjúsági szervezet elmúlt éveiről és a nemzedékváltásról beszélgettünk.
2022. december 2. 16:01
Régen a nemzeti érdek, ma a woke ideológia terjesztése vezényli Amerika külpolitikáját, s úgy viselkedik, mint egy öngyűlölő nemzet – hangzott el a Danube Institute konferenciáján.
2022. december 2. 15:24
A dráguló gabona nem csak a kenyér, de a hús árát is az egekbe repíti, hiszen az állati takarmányok jó része is gabona alapú. A kérdés, hogy a kormányok nyomása vagy inkább a magas árak miatt térünk át a húsmentes vagy legalább a kevesebb húst tartalmazó, úgynevezett planetáris-egészségügyi étrendre?
2022. december 2. 14:41
A globalizáció elérte a határait, a zöld ideológia pedig végzetesen elnyomja a gazdasági racionalitást – jelentette ki Václav Klaus Budapesten. A volt cseh elnök a Danube Institute meghívására a gazdasági és politikai kihívásokról tartott előadást.
2022. december 2. 13:31
Az összesen 2300 milliárd forintból – az egészségügy és az oktatás fejlesztése mellett – az alternatív energiaforrásokra való átállás elősegítésére is jelentős összegeket fordítana a kormány. Összefoglaltuk a legfontosabb területeket, amikre a forrásokat fordítanák!
2022. december 2. 11:21
V. Naszályi Márta Facebook-üzeneteiben vádolja a kormánypártokat, és nem akar lemondani. Azt nyilatkozta a Mandinernek: 2024-ig a kerületiekért fog dolgozni.
2022. december 2. 9:31
Napi szinten „felejtették el” azonosítani magukat orosz gépek a Baltikumban – magyar pilóták eredtek a nyomukba. A Magyar Honvédség olyan időszakban védte a balti országok légterét, amikor a hidegháború óta nem látott mértékben fokozódott a NATO és Oroszország közötti feszültség. Litvániában jártunk a magyar misszió búcsúnapján!
Írta:
2022. december 2. 6:20
Macron vesztesként érkezett az USA-ba, de győztesként térhet haza. Biden engedékenynek mutatkozott, kérdés, hogy mennyire gondolta komolyan, és hogy a republikánusok hajlandóak lesznek-e megszavazni a „Vásárolj amerikait!” törvény módosítását.
2022. december 2. 6:00
Izgalmas, jókora időszakot felölelő tanulmánykötetet jelentetett meg A próbára tett nemzet címmel Gali Máté, a Mathias Corvinus Collegium Társadalom- és Történelemtudományi Iskolájának kutatótanára. A történész művének zászlóshajója a Horthy-korszak megítéléséről írt historiográfiai áttekintése, amely az ismert okokból a két világháború közötti időszakot minden szempontból negatív színben láttató államszocialista történetírás örökségével is szembenéz,
2022. december 1. 21:00
Hiába az ellenzéki képviselők tiltakozása, Újbuda DK-s polgármestere nem tágít: maga mellé vette a Gurcsány-pártba igazolt, korábban hivatali visszaéléssel vádolt Molnár Gyulát és Lakos Imrét.
2022. december 1. 20:07
Marokkó és Horvátország, valamint Japán és Spanyolország jutott tovább – de hogyan?!
2022. december 1. 18:00
Tárgyilagosságtól a kárörömig sokféle módon reagáltak a külföldi lapok és politikusok az Európai Bizottság pénteki döntésére. Összeszedtük, mutatjuk!
Írta:
2022. december 1. 18:00
A főpolgármester hivatalos volt egy IX. kerületi alapkőletételen, ahol megkérdeztük, az általa vezetett 99 Mozgalom mikor hozza nyilvánosságra, hogy pontosan kik támogatták az előválasztási kampány során. Az egykori kormányfő-jelölt-jelölt fixációnak nevezte az aggályos külföldi finanszírozás pedzegetését.
2022. december 1. 17:00
Az számít igazán, hogy a nem nyugati országok közül hányan szállítanak fegyvert Ukrajnának és hányan csatlakoznak az Oroszország elleni szankciókhoz. Nagyon kevesen. A Mandiner Stratéga legújabb adásában Robert C. Castel izraeli biztonságpolitikai szakértővel beszélgettünk.
2022. december 1. 16:20
A legfontosabb finomítónkat nem sikerült újraindítani, a Barátság kőolajvezeték működését folyamatosan fenyegeti a háború, a további lehetőségeket pedig a szankciók zárják el. Összefoglalónk!
2022. december 1. 14:31
„A legjobb, amit az Egyesült Államok elnöke jelenleg tehet, hogy hatalmát és hitelességét latba vetve békekötésre vegye rá a feleket – még ma.” Tiszteli a magyar történelmet, aggódik Amerika állapota miatt, és szerinte nem történt volna meg az ukrajnai háború, ha Trump az elnök – Kevin Roberts, a befolyásos konzervatív Heritage Foundation elnöke adott interjút lapunknak!
2022. december 1. 13:47
A magyar férfi „a prostitúciót úgy veszi igénybe, mint a kávéházat” – jegyezte meg naplójában Prohászka Ottokár püspök a két háború közötti időszakban. Hogyan űzték a „legősibb mesterséget” Horthy idején, milyen egyéni drámákat és társadalmi problémákat hozott magával a jelenség, s egyáltalán: mihez kezdett mindezzel a keresztény kurzus?

összesen: 11297 db | 18 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 következő utolsó