2021. október 6. 7:00
Míg a várost ellepték a szemetet zabáló vaddisznók és buszok égtek a végeláthatatlan dugókban, a főpolgármester mindenért a kormánypártokat okolta. Rómáról van szó.
2
2021. október 5. 17:00
Egy balesetben rengeteg pénz kíséretében előkerült szavazólapok, megfélemlítésre felbérelt romák, megvásárolt voksok – egyre több sötét ügyre derül fény a baloldali előválasztással kapcsolatban. Az ügy egyik kulcsfigurája, a múlt héten az M3-as autópályán karambolozó BMW sofőrje korábban Márki-Zay Péter mozgalmában töltött be fontos posztot, de ma már a jelek szerint a Jobbik szekerét tolja.
99
2021. október 5. 16:11
Az elveszített parlamenti választás után már fenik a fogukat Armin Laschet CDU-elnökre a párton belüli ellenfelei. De a sorsa nem a saját kezében van.
16
2021. október 5. 14:12
Közpénzből fizetett bevásárlások ellenére is Dorosz Dávid nyert Dunakeszin, főnöke, Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt viszont nem hozta a Pest megyei választókerületet. Dobrev Klára párttársa, Vadai Ágnes az előválasztás hajrájában elevenítette fel a párbeszédes politikus városházi költéseit, mire Dorosz úgy reagált: minden a legnagyobb rendben.
45
2021. október 5. 9:30
„Az integralizmus az a gondolat, hogy az emberi élet egyes aspektusai egy egészet alkotnak, egy cél felé haladnak, ami az emberi lények jó élete.” Edmund Waldstein páter ciszterci szerzetes, blogger, a természetjog neves kutatója: a minap a European Conservative magazin budapesti bemutatójára érkezett, ahol a piac és a konzervatívok viszonyáról vitázott. A szerzetest a katolikus integralizmusról kérdeztük.
2
2021. október 5. 0:10
Remekül kezdték a Bajnokok Ligáját a magyar kézilabda-csapatok. Az eddigi 12 mérkőzésükön nem tucatteljesítménnyel oktatták ellenfeleiket. Már mindkét nemnél a legyőzöttek listájára került a címvédő is. Úgyhogy ebben a sportban merhetnek nagyot álmodni a szurkolók!
2021. október 4. 22:12
A birkózó-világbajnokságot október 2. és 10. között rendezik Oslóban, ahol a magyar szabadfogású csapat már befejezte szereplését, miután a négyfős válogatott minden tagja elveszítette első meccsét és kiesett. A folytatásban további kilenc versenyző képviseli Magyarországot.
2021. október 4. 19:33
Egy full antiszemita fickó keveredett az ellenzéki összefogás palacsintájába, és hetek óta nincs az a törődő kéz, amely kivegye onnan.
7
2021. október 4. 18:40
„Nem kívánja, hogy a kommunista Ausztriához csatoltassék.” Miért jött létre száz éve egy önállónak szánt magyar állam a nyugati végeken, és miért nem tetszett ez Horthyéknak? Mit akart Prónay Pál és miről szólt a második nyugat-magyarországi felkelés? Íme, a Lajtabánság története!
2
2021. október 4. 17:19
Az NB I 8. fordulójában nem csupán a VAR-döntések okoztak indulatokat, hanem Dzsudzsák Balázst kiállították. Ezen kívül fejek is hullottak: a Puskás Akadémia elleni kudarc Pintér Attila, míg a ZTE elleni vereség Giovanni Constantino állásába került.
6
2021. október 4. 17:00
Karsai Dániel nem szimpatizál a kormánnyal, de szerinte közjogilag nonszensz feles többséggel alkotmányozni, és valószínűnek tartja, hogy jövő ősszel is Polt lesz a legfőbb ügyész. Hiába állítanak mást egyes ellenzéki politikusok.
7
2021. október 4. 13:11
Jelentősen enyhítette a bíróság a zaklatással és könnyű testi sértéssel vádolt evangélikus lelkész ellen korábban hozott büntetővégzést. A volt szocialista országgyűlési képviselőnek csak pénzbüntetést kell fizetnie. Donáth tudomásul vette az ítéletet, az ügyészség azonban fellebbezést jelentett be, így az nem jogerős.
119
2021. október 4. 12:27
A maratoni kajak-kenu világbajnokságon szombaton öt futamból háromban is kettős magyar győzelem született a romániai Pitestiben, míg vasárnap a párosok döntőiben a magyarok két első, egy második és egy harmadik helyet szereztek. Magyarország ezúttal is toronymagasan az éremtáblázat élén végzett tizenegy arany-, tíz ezüst- és két bronzéremmel.
2021. október 3. 19:29
Rekordszámú aláírás érkezett a petícióra, ami havi 2000 dolláros (615 ezer forintos) segélyt követel az amerikai szövetségi kormánytól.
1
2021. október 3. 19:21
A berlini állomáson nem talált legyőzőre. Kós Hubert élete első érmét nyerte 200 pillangón. Illetve láthatáron egy újabb űrlény, még embrió-formában.
1
2021. október 3. 18:12
Az RMDSZ-elnök – s egyszersmind a hárompárti (PNL-USR PLUS-RMDSZ) kormánykoalíció miniszterelnök-helyettese bizakodó. Egy jókora fejlesztési csomaggal, a restitúciós ügyek pályára állításával, a román-magyar párbeszéddel és a nemzeti kisebbségek helyzetének törvényi rendezésével foglalkozik most a párt, a kormányválság és a változások ellenérdekeltjei miatt azonban nincs könnyű dolguk.
2
2021. október 3. 8:07
“Pick up any presidential book and you’ll find plenty of anecdotes that represent America’s ideals—self-invention, practicality, individualism, hard work.” – Craig Fehrman pointed out in a conversation with Lénárd Sándor about his new book that tells the story of books that Presidents wrote.
Írta: Sal Endre
2021. október 3. 7:01
Decemberben lesz 80 éves a nagy színészgeneráció egyik legendás művésznője. Itthon több száz színházi előadásban és filmben szerepelt, és külföldön is ismert lett, Terry Torday néven. Nyáron filmes életműdíjjal tüntették ki, ahol a lánya, Horváth Lili színésznő méltatta. Tordai Teri életről, hitről, családról.
2

összesen: 7617 db | 18 db/oldal

első vissza 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 következő utolsó