Ukrajna olyat tett, amire a háború kitörése óta még nem volt képes

2024. augusztus 15. 14:40

Kitettek magukért az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SSU) különleges alakulatai.

2024. augusztus 15. 14:40

Nyitókép: OZAN KOSE/AFP

Összesen 102 orosz katonát fogtak el az oroszországi Kurszki területen az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SSU) különleges alakulatai – írja az Ukrainska Pravda.

Ezt is ajánljuk a témában

Az SSU a különleges műveleti központjának katonái elfoglaltak és kiürítettek egy komplex, megerősített és jól védett erődítményt, amely földalatti kommunikációs csatornákkal, a személyzet lakóhelyiségeivel, étkezővel, fegyvertárral és még fürdőházzal is rendelkezett.

Az ukrán különleges erők az orosz 488. gárdista motoros lövészezredének és az Akhmat egységnek 102 katonáját ejtették foglyul.

 

 

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kovács Ubul
2024. augusztus 15. 21:44
Eddig is fogtak el musZkákat és foglaltak el parancsnoki központot - csak nem RuZZiában.
lajajakab11
2024. augusztus 15. 19:49
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a törpe mű-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
tölgy
2024. augusztus 15. 18:59
Aha! Valószínűleg az agitprop által készített videónak az előzményét láttam, ahol katonai egyenruhába öltözött emberek - vagy 30 fő - fehér zászlót lobogtatva fegyvertelenül bandukol az úton két, azaz kettő ukronáci felé. Azaz a hír bizonyosan igaz....
viking-10
2024. augusztus 15. 18:34
Reméljük jó sok ruszki megdöglik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!