Honi területen az oroszok sorkatonákat is bevethetnek

2024. augusztus 12. 05:43

A front széthúzása annak a félnek kedvez, amelyik létszámfölényben van.

2024. augusztus 12. 05:43
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

Nyitókép: Képernyőmentés

„A front széthúzása, ceteris paribus, annak a félnek kedvez amelyik létszámfölényben van. Ráadásul honi területen az oroszok sorkatonákat is bevethetnek, ami praktice ekvivalens egy további részleges mozgósítással.

Az ukrán lépéskényszert értem. Hosszútávon nem vagyok benne biztos, hogy az optimális alternatívát választották.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2024. augusztus 13. 13:05
@gyaloggos "Csak, most meg PUTYIN hallani sem akar arról." Pont a kamu békekonferencia előtt üzent Putyin, hogy ő akár itt meg is állna, nem ontana több szláv vért feleslegesen, ha ott lesznek a határok, ahol most a frontvonalak. Kiröhögték. Most ne jöjjön nekem senki azzal, hogy Putyin nem akar békét!
lazio154-2
2024. augusztus 12. 15:13
Castel úr, ahol hadkötelezettség van ott a tartalékosok otthon vannak. Nincs másik, csak a sorálomány, csak Izraelben van állandóan 200 ezer tartalékos a laktanyákban Mikor engem tartalékosnak mozgósítottak még a második nap este is hoztak búszon, de teherautón is katonákat. Aztán még kellene 2-3 nap felszerelkőzni, újra gyakorolni a fegyverekkel. Ez egy kis ország jó utakkal, képzeljük el ezt oroszországban!
gyaloggos
2024. augusztus 12. 13:40
Helyzet a következő: "Hosszútávon nem vagyok benne biztos, hogy az optimális alternatívát választották.” UKRÁN szempontból hosszűtávon a háború lezárása lenne az optimális. Csak, most meg PUTYIN hallani sem akar arról. EGYÉBKÉNT az ukránok ezzel BORSOT törtek PUTYIN orra alá , és látahóan zavarba is jöttek az oroszok.
gyaloggos
2024. augusztus 12. 13:37
NA ja! "A front széthúzása annak a félnek kedvez, amelyik létszámfölényben van." CSAK hát PUTYIN szempontjából ez már egy MÁS helyzet, és az OROSZ emberek szemszögéből is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!