Mindannyian tudjuk, hogy az amerikai republikánus pártban is vannak háborúpárti héják

2024. szeptember 26. 19:34

Mitch McConnell amerikai szenátor immár sokadjára kritizálja a magyar külpolitikát és az orosz-ukrán háborúban elfoglalt magyar békepárti álláspontot.

2024. szeptember 26. 19:34
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

Nyitókép: Allison Bailey/ NurPhoto via AFP

„Mitch McConnell amerikai szenátor immár sokadjára kritizálja a magyar külpolitikát és az orosz-ukrán háborúban elfoglalt magyar békepárti álláspontot. Mindannyian tudjuk, hogy az amerikai republikánus pártban is vannak háborúpárti héják, de tudjuk azt is, hogy Donald Trump elnök úr és csapata ugyanúgy a béke megteremtésén dolgozik, mint a magyar kormány. Reméljük, hogy hamarosan az egész amerikai politikában ez lesz a mérvadó álláspont, nem pedig a szenátoré. Addig is, amíg ez eldől, hiába a szenátor kritikája, Magyaroszág kívül akar és kívül is fog maradni az orosz-ukrán háborúból. Pontosan úgy, ahogy azt a magyar választópolgárok a legutóbbi választáson megerősítették.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonpali
2024. szeptember 27. 01:41
Mocsok Mitch!
Kovács Ubul
2024. szeptember 26. 23:39
Annyit mondott, hogy Amerika és a Nyugat vesztére fogadtatok és az ellenségeikkel (RuZZia, Kína, Irán) szövetkeztek. Ezek ténymegállapítások.
Kovács Ubul
2024. szeptember 26. 22:59
Nem adnák át önként a hazájukat RuZZiának és Komcsikínának - botrány!!
monybbsc
2024. szeptember 26. 22:36
Milyen cuki kis hattyúdalocska. Csak úgy kirázta a kisujjából a kuratóriumi elnök úr!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!