Albánia
ÉLŐ
Spanyolország
Horvátország
ÉLŐ
Olaszország

Terjed a politikai erőszak Nagy-Britanniában: kövekkel dobálta meg egy szélsőbaloldali aktivista Nigel Farage-ot (VIDEÓ)

2024. június 11. 15:02

A Brexit Párt egykori vezetője egy új nemzeti párt megalapításán dolgozik.

2024. június 11. 15:02
The Final Countdown To Brexit

Nyitókép: Ollie Millington/Getty Images

Egy londoni kampánygyűlésen letartóztatták azt a szélsőbaloldali aktivistát, aki kövekkel dobálta meg Nigel Farage-ot, az egykori Brexit Párt vezetőjét, aki jelenleg egy új szuverenista párt, a Reform UK megalapításán dolgozik – adta hírül a Rated News YouTube-csatorna, amely egy, az incidensről készült videót is közölt.

Az euroszkeptikus politikust egy kampányrendezvényen kövekkel támadta meg az aktivista, ám a biztonsági személyzet gyorsan közbelépett és megakadályozta, hogy nagyobb tragédia történjen. A tettest a helyszínen letartóztattak.

A YouTube-csatorna szerint a botrány kérdéseket vet fel a politikai aktivizmus méreteivel és a törvényes tiltakozás határaival kapcsolatban.


 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karakter-2
2024. június 11. 19:14
A szélsőbalos terroristákkal valamit kezdeni kell majd.
Box Hill
2024. június 11. 17:41
Politikai erőszak? Miért nem vörös terror? Mert pont az?
google-2
2024. június 11. 17:10
Hogy ezek a baloldaliak milyen emberségesek… Mindig is ilyenek voltak, lesütött róluk az úriemberségük - ránk, többiekre.
AROON
2024. június 11. 16:51
A vicc, hogy az antifa, nácizik mindenkit. Náluk nagyobb azonban még Hitleréknél sem volt. A komcsik mint már mondtam, félnek hogy elvesztik a hatalmat. Ezért mindenre IS hajlandók, olyanra is ami normális embernek eszébe sem jut! Genetikai korcsok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!