Spanyolország
21:002024. július 14.
Anglia

Megy az EP-be a gyáva, aljas, „leninlány”

2024. június 11. 19:44

Ez a patkány.

2024. június 11. 19:44
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádogblog

Fotó: Attila Kisbenedek/AFP

„Ahogy elnézem ezt a világot, valójában ott a helye. S ez mindaddig így lesz, ameddig a normalitás fel nem lázad végre. Csak hát, a normalitás többek között azért normalitás, mert utál lázadni és utálja a káoszt. Ezt használják ki mindig az abnormális rohadékok, és egy idő után ezért hiszik el, hogy többen vannak.

Aztán eljön a pillanat, amikor kiderül, hogy nem. Most is el fog jönni...

Addig meg ez a patkány is beül a brüsszeli parlamentbe. Már várják a kis barátai, a Daniel Freund meg a Verhofstadt. A Cseh meg a Donáth is nagyon várná már, de hát őket kitakarítottuk onnan, mint a szart.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Lipták Tamás

Magyar Jelen

Idézőjel

Az igazság szolgáltatása pedig kit érdekel? Úgy tűnik, Brüsszelben már senkit.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-137
2024. július 13. 17:40
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­­é­­k­­e­­l­­­d­­­ ­a­­­ ­­­s­z­e­­­x­­­i­ ­­­p­­u­n­­c­i­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
alexandrosz-2
2024. június 17. 11:13
Ha a zsidócigány maffiának fontos lett volna a magyar emberek élete hozott volna egy törvényt, hogy egy terrorista semmilyen mentelmi jog mögé nem bújhat. Vagy szimplán felakaszotta volna magát ez a ribanc a cellájában, mint epstein tette. Bezzeg ha Klötyó Slomót veri meg a zsidó kommunista ribanc, rárohadt volna a műanyag lakat. De zsidó a zsidónak nem vájja ki a szemét! A szemét! Rohadj meg orbán ezzel a népszabadságos, szlovákrendszámos nyilasunokával együtt!
Turán
2024. június 13. 19:49
Mekkora lesz már mikor egy frakcióban ültök vele....🤣🤣🤣🤣
Namond
2024. június 13. 11:09
Másfél év alatt miért nem lehetett elítélni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!