Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Ismert bírónő esett ki egy moszkvai épület ablakából

2024. június 12. 19:11

A hatóságok nem tartják kizártnak az öngyilkosság lehetőségét.

2024. június 12. 19:11
null

Nyitókép: Képernyőkép / The Sun

Holtan találtak egy orosz bírót, miután kiesett egy magas épület ablakából Moszkvában – adta hírül a Daily Mail. Az 50 éves Natalja Larina arról volt ismert, hogy megbüntette a moszkvai hatóságok ellenségeit, és támogatta az orosz FSZB-t, de leginkább a kiemelkedő bűnügyekben tett munkássága miatt volt híres. A nyomozók a helyi jelentések szerint több elméletet is vizsgálnak a halálesettel kapcsolatban. 

Az egyik ilyen elmélet, hogy a bírónő öngyilkos lett, miután telefonos csalók átverték. 

Larina nem sokkal halála előtt állítólag arról számolt be a rendőrségnek, hogy telefonos csalók meggyőzték arról, hogy menekítse át banki betétjét egy másik számlára, mert a sajátját olyan emberek veszélyeztetik, akik megtakarítását az ukrán fegyveres erők támogatására próbálják majd átutalni. A nő átutalta pénzét – több, mint négymillió forintnyi rubelt– egy másik számlára, ezzel átverés áldozatává vált. A források szerint a bírónő nagyon feldúlt volt, mikor realizálta, hogy becsapták, és üzenetet is hagyott, így nem kizárt az öngyilkosság, de hivatalos megerősítés még nincs. Larina több mint 15 évig volt büntetőbíró, halála azután következett be, hogy hirtelen kilépett a Taganszkij Bíróságról. 

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:00
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­k­­e­­­l­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­z­­­e­­x­i­­ ­p­­u­­­n­­c­­­i­­m­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Falióra tábornok
2024. június 13. 20:58
múlt heti hírek, bazmeg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
fogas paduc
2024. június 13. 14:27
Ennél a bírónőnél már csak a Boeing konstruktőrei szállnak alacsonyabban.
ördöngös pepecselés
2024. június 13. 09:26
nyilván a Daily Mail a hiteles információ forrása De mi lett Vogel Evelinnel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!