Exkluzív fotók: ő a Fico elleni merénylet elkövetője

2024. május 15. 16:14

A szlovák kormányfőt a besztercebányai kórházban ápolják.

2024. május 15. 16:14
null

Nyitókép: Mandiner

Szerda kora délután merényletet hajtottak végre Robert Fico szlovák miniszterelnök ellen. A politikus Nyitrabányán találkozott helyiekkel, mikor a támadás történt, a feltételezett tettest őrizetbe vették.A merényletet megelőzően Robert Fico kihelyezett kormányülést tartott a városban, a rendőrség a merénylet helyszínét lezárta. Ficót a mellkasán és gyomrán érték a lövések, a DennikN szerint a kormányfő túl van az életveszélyen. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Mandiner birtokába jutott felvételeken látható a merénylő, pillanatokkal a támadást követően, amint a rendőrök és testőrök leteperték és megbilincselték:

Fotó: Mandiner

 

Fotó: Mandiner
Fotó: Mandiner

 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty21-6
2024. május 25. 00:37
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­k­e­­l­d­­ ­­a­­ ­s­­­z­e­­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­­n­­c­i­­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
papalimapapa
2024. május 16. 17:47
Csak azt nem értem, hogy miért nem verték le a veséit, rúgták szét a tökeit a csávónak a zsaruk. Csak a felvidéken tudnak keménykedni a tótok magyar lakossággal?
Karbantartó9
2024. május 15. 21:19
Bástyaelvtárs! Előszöris a te tetves anyádat, te libbant szar! (Ezt csak köszönésképpen a te stílusodban) És a lényeg: ti vagytok, akik nem nyugszotok bele a választások eredményébe, ti vagytok akik a gyűlöletet keltetek, ti vagytok akik éjjel-nappal hazudtok a hatalom megszerzése érdekében! És emiatt igen, ti vagytok a felelősek!
Bastyaelvtars
2024. május 15. 20:49
Van itt egyetlen vérbirka aki meg tudja magyarázni bármiféle ÉSZÉRVVEL hogy mi a tetves anyátokért libsiztek a merénylő kapcsán? Tudtok konkrétan akármit is a merénylő politikai nezeteiről? Vagy a motivációjáról ? Biztosan politikai okból történt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!