Csütörtök reggelig kettészakadhat Románia

2024. május 28. 16:46

A Bánság, valamint Közép-Erdély is érintett lehet.

2024. május 28. 16:46
Romanian National Day parade

A nyitókép illusztráció. Photo by Baris Oral/Anadolu Agency/Getty Images

Elsőfokú, vagyis sárga jelzésű figyelmeztetést adott ki az az Országos Meteorológiai Szolgálat húsz megyére, köztük Közép-Erdély és a Bánság területére is – számolt be róla a Maszol.

A lap közölte, hogy szerdán 10 órától csütörtök reggelig heves esőzésekre lehet számítani. Szerdán 10 órától csütörtökön 10 óráig Bánságban, Olténiában, Máramarosban, Közép-Erdélyben és Munténiában, valamint az Erdélyi-szigethegység térségében jelentős légköri várható, amely

heves záporokban, zivatarokban, erős szélben és elszigetelt jégesőben nyilvánul meg.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat ANM / Maszol

Ettől függetlenül a kiemelt térségeken kívül is lehet számítani a változékony időjárásra, heves csapadékra, de csak korlátozott területen.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salmonella
2024. június 01. 08:51
A cím olvasatán már kezdtem örülni, de hát az 1. mondat lehangolt kicsit... Szenzációhajhász klikkelésrere hajtó címeket adnak a cikkeknek: "Itt a drámai bejelentés...", "centikre a világháború...", "Putyin rémisztő válasza..." stb. Olvasás közben meg ásítozok.
Uztu
2024. május 29. 13:41
Cikkírót kirúgni
Felvidéki MAGYAR
2024. május 29. 07:28
Ilyen idióta címet adni..... Ez valóban szánalmas!
zavulon
2024. május 29. 06:36
Hogy ez mennyire szánalmas már!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!