Sajtóértesülés: az Egyesült Államokban már az elsőéves orvostanhallgatóknak is a határok eltörléséről kell olvasniuk

2024. február 11. 22:24

A Fox News bemutatta, milyen olvasmányokkal érzékenyítik a fiatalokat.

2024. február 11. 22:24

A Kaliforniai Egyetem orvosi karának elsőéves orvostanhallgatói állítólag olyan aktivisták és oktatók írásait kapták meg kötelező olvasmánynak, akik a határok eltörlését követelték – szúrta ki a Magyar Nemzet.

A Do No Harm nevű nonprofit szervezet szerint az olvasmányokat a Strukturális rasszizmus és egészségügyi méltányosság című kötelező kurzuson kapták a hallgatók.

A Fox News arról írt, hogy a szerzők a migránsok körében tapasztalható egészségügyi egyenlőtlenségeket a határrendészetre vezetik vissza,

és a határok eltörlésére mint „orvosi beavatkozásra” szólítanak fel a probléma megoldására.

Dr. Stanley Goldfarb, a Do No Harm szervezet igazgatótanácsi elnöke a Fox Newsnak adott nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy „a szélsőbaloldali társadalmi koncepciókat oktatják az orvostanhallgatóknak,

ezzel csak tovább hígítják az orvosképzés minőségét,

ami elkerülhetetlenül még több társadalmi megosztottsághoz és alacsonyabb színvonalú egészségügyi ellátáshoz vezet”.

Nyitókép: JOSE LUIS PELAEZ, INC. / IMAGE SOURCE / IMAGE SOURCE VIA AFP

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. február 12. 21:22 Szerkesztve
Képzeld el, ha összeengedik a teljes emberiséget, az micsoda manipulációra, elnyomásra, kizsákmányolásra ad alkalmat. 8 milliárd embert úgy lehet tartani majd mint ma a tojó tyúkokat. A történelem minden volt borzalma el fog törpülni amellett, ami ezekre a generációkra vár. A félelmetes ebben az, hogy ezt a mai fegyverekkel, eszközökkel simán meg lehet csinálni. Az 1. lépés valószínüleg a készpénz megszüntetése lesz, azaz gazdaságilak zsarolható leszel, bármikor megfoszthatnak a teljes vagyonodtól, ha "nem jól viselkedsz" A NÈPEKNEK NEM EGYMÀS ELLEN KELL HARCOLNIUK, HANEM HIPER-SZUPER-IMPERIALIZMUS ELLEN, A DEEP-STATE ELLEN. kb 1 millió "kiválasztott" teljesen ki tudja majd zsákmányolni a 8-9 milliárdos emberiséget. Gyurcsányék ezt akarják, mert azt remélik, hogy majd ök kápók lehetnek ebben a rendszerben.
templar62
2024. február 12. 18:31
Na és . A választási csalások is polgárjogot nyertek . Egyébként meg mindent megérdemelnek , mert mert a II . V. H. Alatt támogatták Moszkvát .
templar62
2024. február 12. 18:27
Az orwelli Big Brother WC papírt csinál az amerikai " CONSTITUTIO " - ból . CONSTITUTION : We the pepole " Kitörölhetik vele .
jan36
2024. február 12. 15:10
Emberkísérlet. "A 160-as években vizsgáztatják Gazsit, mert felvételt kért a pártba. A vizsgabizottság mögött, a falon, ott a három szélhámos képe. Kérdezik Gazsit: - Mondd Gazsi, kinek a képe ez az első? - Hát, doktor Marx az... -Bravó! Hát ez a második? - Ő doktor Engels! -Kitűnő! És ki a harmadik? -Doktor Lenin! - Ejnye Gazsi! Ő nem volt doktor... - Gondoltam én, instállom, mert ha doktor lett volna, akkor előbb állatokon próbálja ki ezt a kommonizmust...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!