Megjöttek Biden orvosi vizsgálatának eredményei

2024. február 28. 22:19

A Maryland külvárosában lévő katonai kórházban fizikai vizsgálatnak vetették alá az elnököt.

2024. február 28. 22:19

Joe Biden amerikai elnök szerint éves orvosi vizsgálatának eredményei nem tértek el a tavalyitól. A 81 éves amerikai elnök erről újságíróknak nyilatkozott a Fehér Házban. Ahogy arról korábban beszámoltunk, Maryland külvárosában lévő katonai kórházban fizikai vizsgálatnak vetették alá az elnököt.

Bident a tavalyi vizsgálat alkalmával egészségesnek és elnöki teendői elvégzésére alkalmasnak minősítették, miután egy elváltozást távolítottak el mellkasáról és felépült 2022-es koronavírus-fertőzéséből.

A Fehér Ház közölte, hogy a nap folyamán nyilvánosságra hozzák majd a zárójelentést.

(MTI)

Nyitókép: JIM WATSON / AFP

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
YouTubeRight2Laugh-Tamas
2024. február 29. 18:41
A vizsgálat után a vizsgálatvezető orvos, ápolók, nővérek valamint a teszt eredményét jóváhagyó személyzet rejtélyes okokból kizárólag öngyilkosságot követtek el. Az FBI vizsgálódik, semmi sem utalt a tragédiára. Mindannyian jelen tudásuk szerint kiegyensúlyozott körülmények között éltek, valamint az éves kötelező vizsgálatokon is megfeleltnek lettek nyilvánítva.
akkor ki
2024. február 29. 18:31
Egészséges mint a makkom. Vezethet, indulhat, győzni fog, mert a kazár jenkik így akarják.
google-2
2024. február 29. 18:20
Tud a vízen járni, illetve tud-e járni egyáltalán?
Teréz Pitykéz
2024. február 29. 17:30
Huh, megnyugodtam…. ezek szerint ugyan olyan demens mint volt…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!