Írni-olvasni és számolni nem, a százféle gendert viszont már jól tudják a gyerekek Amerikában

2023. szeptember 29. 11:05

LMBTQ+ és „kritikai fajelmélet”-témájú érzékenyítő hetet tartanak hatéves gyerekeknek a Los Angeles-i iskolákban. A City Journal értékelése szerint gender-propagandára van idő, miközben a diákok angol- és matekeredményei folyamatosan romlanak.

2023. szeptember 29. 11:05
gender, lmbtq+, gyerek, iskola, óvoda

Miközben, ahogy arról lapunk is beszámolt, Kanadában – jórészt konzervatív, muszlim szülők által vezetett – mozgalom indult az iskolai genderérzékenyítés ellen, déli szomszédjuknál is zajlanak az események.

Ezt is ajánljuk a témában

Week of Action – nyersfordításban „Cselekvés Hete” kezdődik október 9-én a Los Angeleshez tartozó iskolakörzetben, mutatja be a helyzetet tényfeltáró cikkében a City Journal. Az ártalmatlan nevű programsorozat egészen megdöbbentő tartalmat takar, kezdve az október 11-én tartott „nemzeti coming out nappal” – írják a lapban, hozzátéve:

az eseménysorozat célja, hogy „hatéves gyerekekből a gender- és kritikai fajelmélet kezdő szakértői váljanak”.

A City Journal megszerezte az ominózus héthez tartozó programsorozat kézikönyvét is, amely „kötelezően ajánlott” az iskolák tanárai számára, és a legújabb LMBTQ+-zászló színeire applikált, feketék felsőbbrendűségét is jelképező ököl grafikájával ellátott fejléc díszít.

Genderpropaganda kisgyerekeknek

A programsorozatot egy 12 tengely mentén térképre vitt identitásfejtágítással kezdik óvodások és kiselsősök számára, amelyen „a megkülönböztetéssel vagy kiváltságokkal kapcsolatos tapasztalataikat” kell ábrázolniuk, beleértve a faji, nemi, szexuális orientációt vagy éppen a testalkatot illetőeket, majd ennek alapján indul az indoktrinációs hét.

Ugyanis, mint a lap megjegyzi, minden általános iskolai napot más-más LMBTQ+ hírességnek lehet szentelni, akiket reggelente mutatnak be majd a nebulóknak az eszköztár szerint.

  • Hétfőn „Jazz Jannings-napot” tartanak – a legfiatalabb transzneműként elhíresült, fiúnak született aktivistán állítólag már kétéves (!) korában látszott, hogy nem azonosul születési nemével, négyévesen pedig nemi diszfóriával diagnosztizálták, ezután kezdődött meg műtétekkel tarkított nemváltása és médiakarrierje, mindössze hétévesen.

A tanárok különféle szerepjátékokkal is közelebb hozhatják a gyerekeket transznemű társukhoz

(a Meseország mindenkié című botránykönyvvel való bármiféle hasonlóság természetesen kizárólag a véletlen műve – a szerk.)

Ezt is ajánljuk a témában

  • Szerdán a kanadai transznemű színészről elnevezett „Elliot Page nap” következik, ahol a harmadik osztályosok egy „I Am Me” nevezetű tevékenységben vesznek részt, amelynek része Willow Smith, Will Smith lánya nemi identitásának kitalálása.
  • Pénteken pedig az első nyíltan meleg NFL-játékost, Carl Nassibot ünneplik, amikor arra buzdítják a gyerekeket, hogy legyenek szövetségesek („ally” – a melegjogi mozgalmak történetében így nevezték azokat a többségieket, akik a homoszexuálisok jogai mellett kiálltak), amiről oklevelet is kaphatnak.

Kölyökklub kicsit másként

A City Journal rámutat, az óvodás és kisiskolás gyerekekbe már itt elkezdik tömni azokat a genderszakos főiskolásoknak előírt kifejezéseket, mint „cisznemű”, „nembináris”, „születéskor meghatározott nem”, „queer”, „pánszexuális” és a többi.

Mindemellett, teszi hozzá a szerző, ez az indoktrináció elveszi a gyerekek gyerekkorát.

Felnőtt konfliktusokba rángatja bele a gyerekeket, ártatlan és a határtalan fantáziára építő gyermekirodalom helyett a hiperszexualizált felnőtt kultúrával rontja meg őket, miközben a kicsik azt látják, hogy minden, a hagyományos, „cisznemű” identitástól eltérő identitás maximális támogatást és figyelmet kap a felnőttektől. Az oktatás pedig a politikával kéz a kézben jár: miközben szeptember 23-án Gavin Newsom kormányzó szentesítette azt a törvényjavaslatot is, amely előírja, hogy minden kaliforniai tanár és alkalmazott részesüljön kulturális kompetenciaképzésben az LMBTQ+ diákokkal kapcsolatban, a tankerület szeptember 26-án jelentette be, hogy

virtuális „Szivárvány Klubot” hoznak létre óvodás kortól az ötödik osztályos korig, ahova várják az LMBTQ+ identitású gyerekeket (!).

A korai indoktrináció indoklása most is, s mindig ugyanaz: jelesül összekötik a többségi társadalom előítéletességét a transzneműek magas öngyilkossági rátájával.

Angol? Matek? Az meg minek?

S miközben gendertémában ekkora elvárásokat támasztanak a gyerekekkel szemben, a hagyományos tantárgyakban és készségekben korántsem muzsikálnak ilyen jól a Los Angeles-i nebulók, emlékeztet a lap: így 2022-ben a Los Angeles-i egyesített iskolai körzet harmadikosainak 61 százaléka hasalt el az amúgy is – méltányossági okokból – gyengített angol nyelvi kompetenciamérésen írás-olvasás tekintetében, vagyis tömören szólva funkcionális analfabéták voltak. 59 százalékuk képtelen volt alapvető matematikai műveletek elvégzésére is.

A nyolcadikosoknál tovább romlott ez utóbbi korosztályi elváráshoz mért megfelelési aránya, 76 százalék bukott el.

Mindez, jegyzi meg a City Journal, már 2019-het képest is jókora, 6-7 százalékos romlást mutat. Ennek ellenére a covid által megtépázott oktatási rendszer a hibák kiküszöbölése helyett inkább az identitásról és az interszekcionalitásról szóló „kritikus gondolkodás” megtanítását rangsorolja előre – teszi hozzá a cikk.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. október 04. 21:34
Nassib egy tűrhető Defensive End volt, a 99 meccsen szerzett 25,5 sack, a 128 szoló szerelés és a 4 szerzett labda nem rossz számok. De manapság Kalifornában legendává azzal lehet válni, hogy ha valaki bejelenti, hogy homár. Netán, hogy ukrán. Esetleg hogy mindkettő.
Bastyaelvtars
2023. szeptember 30. 06:56
salátás 2023. szeptember 30. 06:54 Végigolvastam, gyökér! :) rá is jöttem hamar, hogy ezek szerint nem azoknak romlanak az eredményei akiknek felvilagosito képzeseket tartanak, tehat a hatéveseknek elsőben, hanem a nagyobbaknak. :))) Vagyis semmi köze a kettőnek egymáshoz :)) persze a cikk par soros összefoglalójában szándekosan összemossa a szerző, h mar a cikk legelejen uszítsa, hülyítse a birkát...Na erre írtam én, hogy még teszteket sem íratnak az elsősökkel basszátok meg :)
Tolókapu
2023. szeptember 29. 20:43
Biztos azért félnek ennyire az igazságtól a libsi szülők, mert meg vannak félemlítve az LMBTQ "smasszereitől". Ide sorolhatjuk az összes fajtalan agyfaxos elmebeteget, akik beígérnek egy kéretlen szexet az ellenszegülőknek.
figyelő4322
2023. szeptember 29. 18:05
Legyünk együttérzőek az elb... Vagyis meghülyült, elmebeteg embertársaink ügyében. Minek is kellene manapság matek- és más tudományok ismerete a nyugati világban gyerekeknek? Arra ott vannak a kompjúterek, a Mesterséges Intelligencia, stb. A lényeg a lényeg: a szakállas bácsi az néni (ha ő mondja.) A nagyhajú, nagycsöcsű néni pedig lehet bácsi - ezek az IGAZÁN fontos dolgok, ezeket nem szabad eltéveszteni - még véletlenül sem, lurkók!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!