Füstbe ment TERF

2023. szeptember 04. 15:07

Az embernek az az érzése, hogy egy kis bepillantást nyert a Brian életéből ismert civódásba.

2023. szeptember 04. 15:07
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
Vasarnap.hu

„»A TERF, vagyis ‘transz-kirekesztő radikális feminista’, egy olyan kifejezés, amelyet a radikális baloldaliak használnak olyan nők becsmérlésére, akik nem akarják, hogy a biológiailag férfi, de magát transznemű nőnek valló emberek betolakodjanak a női nem számára elkülönített terekbe, például a mosdóba.«

Ezek szerint az egyik elmebeteg társaság – a radikális feministák, akik a világot egy nagy férfi-nő háborúnak képzelik, amiben a nőknek győzniük kell, mégpedig úgy, hogy feladván saját attribútumaikat társadalmi értelemben férfivá válnak – most szembe találta magát egy még elmebetegebb csapattal, akik szerint ha egy férfi nőnek vallja magát, azzá is válik, tehát egy tisztességes feminista értük is küzd. A tisztességes feministák szerint viszont nem. Ha elbizonytalanodnánk, vajon woke-ul melyikük a menőbb, azt onnan tudjuk meg, hogy mindig a nagyobb baromság mögött áll a felvilágosult korszellem, tehát ez esetben a transzok a nyerők.

Ha azt hittük, ez még nem gyűrűzött be Magyarországra, nagyon tévedünk, mert a TERF-ek térnyerése miatti aggódás idehaza sem újkeletű. Már »2016 első felében jelentek meg hasonló megnyilatkozások«, de valahogy elkerülte a figyelmünket. Ezek a galád TERF-ek olyanokat vallanak, mint hogy a »transz nők férfiak, akik nőként élnek«. »A transzokat kizáró radikális feminizmus a gyűlölet nyílt üzenetét hirdeti«, sőt a legvadabbak még a transz nők létezését is tagadják, azt állítva, hogy azok valójában »öngyűlölő meleg férfiak«. (Az idézetek a honi transznemű egyesület honlapjáról származnak.)

Az embernek az az érzése, hogy egy kis bepillantást nyert a Brian életé-ből ismert civódásba, a Júdeai Nemzeti Front és a Júdea Népe Front közötti adok-kapokba, egy számunkra eddig teljesen rejtve maradt virtualitásba.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Trenka Attila/Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gusztiapu
2023. szeptember 05. 19:22
Na de hová álljanak a belgák? Istenem, istenem, milyen szép világ volt az, amikoron Karinthy Frigyes így szólt: "Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi nőt - a nő férfit." Boldog békeidők.
EX_Terminator
2023. szeptember 05. 05:06
Hová álljon az ember? Az egyszerre megküldeni mindkettőt egy hidrogénbombával sarokba...
Majdmegmondom
2023. szeptember 04. 17:39
Az egészben az a sértő, hogy a hülyék a nyílt színen vitatkoznak különböző baromságokról, mintha a világon nem lenne probléma... (A klíma nem az) Hogy engedhetik, sőt támogathatják komoly kormányok ezt az agyament őrült idióta bandát egyáltalán megszólalni???
Dixtroy
2023. szeptember 04. 16:11
Nem is vagyok hajlandó az egész hülye szóhasználatot se érteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!