Meleg pornóvideó terjed egy iráni tartomány iszlám értékekért felelős vezetőjéről

2023. július 29. 18:29

Iránban a homoszexualitás illegális, akár halálbüntetés is járhat érte.

2023. július 29. 18:29

Felfüggesztették Irán Gilan tartományának kulturális és iszlám útmutatásért felelős vezetőjét, Reza Tsaghatit, miután egy olyan felvétel került nyilvánosságra, amelyen egy másik férfival kerül intim kapcsolatba – írja a BBC.

A közösségi médiában terjedő videó nagy port kavart, mivel Iránban a homoszexualitás illegális. Tsaghati ráadásul egy olyan kulturális központ alapítója, amely a vallásosságra összpontosít.

Mohammad Mehdi Esmaili iráni kulturális miniszter azt nyilatkozta, nem tudtak arról, hogy Tsaghati megszegi a törvényeket.

A saríára épülő iráni törvények szerint az azonos neműek közötti kapcsolatokat bűncselekménynek tekintik, amelyért halálbüntetés is járhat. Bár a halálbüntetést nagyon ritkán alkalmazzák, egyesek szerint Tsaghati felfüggesztése azt mutatja, hogy a tisztviselőkkel kivételeznek.

Nyitókép: HANS PUNZ / APA-PictureDesk / APA-PictureDesk via AFP

 

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turán
2023. július 30. 13:21
Tuti fideszes...😀
kampman
2023. július 30. 10:18
Nincs ironikusabb, amikor az erkölcscsőszökről derül ki valamilyen szexuális kicsapongás :)
benedek77
2023. július 30. 09:28
Mohamed Szájer:) Amúgy aaz itt helyeslő fideszes csicskák szerint akkor a Szájert is fel kéne akasztani, meg még pár tucat nertársat. Érdekes kis véglények vagytok ti. Mondjuk már a szüleitek is szar emberek voltak.
Genusnextgen
2023. július 30. 08:18
Allahra mondom, szájerpajti Iránban járhatott:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!