Az oroszok felgyorsíthatják az ukrán területek annektálását

2022. augusztus 08. 08:17

A Kreml szavazásokat szervezhet különböző településeken.

2022. augusztus 08. 08:17
null

Az Index arról ír, Oroszország felgyorsíthatja a népszavazásokra való felkészülést Ukrajna megszállt területeinek annektálásával kapcsolatban – ez áll az American Institute for the Study of War (ISW) jelentésében. Hozzátették: az ukrán lakosság ellenállása szerintük arra kényszeríti az oroszokat, hogy folyamatosan változtassák meg a népszavazásról szóló terveiket. Mint írták, az otthonszavazással növelik lehetőségeiket Ukrajna polgári lakosságának közvetlen „megfélemlítésére”.

Továbbá ezeket

a felméréseket hírszerzési műveletekké is alakíthatják, hogy elűzzék az ukrán ellenzéket a megszállt területekről.

Az otthoni szavazás korlátozza a gerillatámadások lehetőségét. A Kreml szavazásokat szervezhet különböző településeken, a várható helyi támogatástól, a gerillatámadások vélt kockázatától és a bürokratikus lehetőségektől függően – áll a jelentésben.

Fotó: AFP

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RasPutin
2022. augusztus 08. 15:31
Akinél van orosz kisebbség most pakolja fel őket és irány a végtelen orosz szteppe.
kolozsv
2022. augusztus 08. 12:33
Jajjaj, menjenek az Ebesz megfigyelők. Örülök, hogy itt voltak nálunk is, mert semmi Földön végig söprő skandalumot nem tudtak produkálni. Egy hét múlva csak a néma csend és azóta is.
Ronee
2022. augusztus 08. 10:25
Az elfoglalt területeket majd összekapcsolja Putyler és Novo Russia néven fut majd, a ruszkik égisze alatt...a Dnyeppertől keletre és a tengerparton... A maradékon meg osztozhat a balfasz usa/eu, de kétlem, hogy több pénzt/energiahordozót/élelmiszert tudnak kilapátolni mint amennyit február óta bele toltak...max a menekülteket tudják használni a gyárakban, ha lesz mivel bepöffenteni őket, januárban.... Zseniális .... #)
fatman
2022. augusztus 08. 10:10
helyes!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!