A Marton Lászlót érintő etikai vizsgálat lezárult

2018. augusztus 23. 15:57

A mai napig az egyetemre semmilyen bejelentés nem érkezett arról, hogy Marton László tanárként visszaélt volna a pozíciójával.

2018. augusztus 23. 15:57
Színház- és Filmművészeti Egyetem

„A Színház- és Filmművészeti Egyetem etikai bizottsága a Marton Lászlót érintő, 2017. november 8-án megkezdett etikai vizsgálatát lezárta.

A mai napig az egyetemre semmilyen bejelentés nem érkezett arról, hogy Marton László tanárként visszaélt volna a pozíciójával. A 3. évfolyamos színész osztály hallgatói arról adtak önkéntes nyilatkozatot, hogy tanulmányaik során soha nem tapasztaltak semmiféle zaklatást, hatalommal való visszaélést osztályfőnökük, Marton László részéről.

Mivel Marton Lászlónak az egyetemmel kötött határozott idejű szerződése lejárt, és azt az egyetem nem hosszabbítja meg, az ügyben az egyetem részéről további tennivaló nem merül fel. A fentiekre tekintettel a SZFE vezetősége az eljárást lezárta. 

Dr. M. Tóth Géza rektor

Dr. Vonderviszt Lajos kancellár”

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2018. augusztus 25. 17:47
Hamarosan az ilyen találgatások is elavúlnak. Mindnyájunk böre alatt lesz beültetve egy chip ami mindent filmez ami valünk történik. (Akkor majd legalább mindent megtalálok amit elözöleg elhánytam...)
Dorset Naga
2018. augusztus 25. 12:35
A Groschen lehetett a hatos villamoson.
1000bocs
2018. augusztus 25. 11:59
Sárosdi művésznő története szerint Marton feltérdelt a hátsó ülésen és a farkát mutogatta. Az akkor forgalomban levő autók hátsó ülésén nem lehetett feltérdelni, max kétrét görnyedni. Sárosdi művésznő még arra sem vette a fáradságot hogy hihetően hazudjon. Mielőtt továbbmenne ez a jelenség, hogy minden alap nélkül tönkre lehet tenni valakit bemondásra, bizonyíték nélkül, kellene egy olyan törvény ami a hamisan vádoló beteg pocsákat mondjuk tíz évre lakat alá helyezi. Lehet kevesebb lenne a #meetoo.
syphax
2018. augusztus 24. 08:30
Akkó' mostan vót valami "etyepetye" Martonnal--T.Hölgyeim--vagy nem vót? Mer' ha vót, akkó', hogy hozhatta ki a "vizsgálat" assztat, ho' nem(!!!) vót semmise? Ha meg "nem vót", akkó' meg miről kegyeskednek panaszolkodni, A SEMMIRŰL(?)--már ha panaszolkodnak egyáltalán...ugyi. VAGY A FASZOM SE ÉRTI ESSZTET AZ EGÉSZET!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!