A koronavírus-járvány alatt a román fuvarozócégek előretörtek a magyarországi piacon, egyre inkább ők viszik külföldre a magyar árut. Közben a nyugati országok uniós szintű szabályozássá emelték protekcionista piacvédelmi trükkjeiket.
Az Index-ügyet sokan sokféleképpen értelmezik. Úgy tűnik azonban, hogy leginkább egy öngerjesztő belháború pecsételte meg a magát eddig függetlenként meghatározó portál sorsát, amihez az ellenzék lelkesen asszisztált.
Puskás Ferenc óta az egyetlen magyar BEK-győztes futballista, mint edző portugál és belga bajnokként kimagasló sikereket ért el, nem mellesleg Cristiano Ronaldo felfedezője. Portré Bölöni László labdarúgóról, edzőről.
Lukács Miklós cimbalomművész a meglelt szimbiózisról.
Újra mecset a Hagia Szophia
Természetvédelmi területen zajló fakitermelés, nyolcvanéves, egészséges bükkfák a biomassza-erőmű kazánjaiban – efféle jelenségeket tapasztaltunk a Mecsekben.
Az északi és déli, a gazdag és szegény államok közötti törésvonalak tovább mélyülnek. A tét pedig igen nagy, az unió versenyképessége forog kockán.
Cser-Palkovics András és Márki-Zay Péter az önkormányzatiság állapotáról.
Megtisztítanák a „maffiával” összefonódott bolgár politikát a július elején utcára vonuló tüntetők.
Európa és különösen a nyugati fele egyfajta önrombolás állapotába került, a visegrádi országok maradtak az utolsó fellegvárak, ahonnan vissza lehet hódítani a kontinenst – fogalmaz David Engels történész.
Az amerikai születésű Várdy Zoltán Budapesten valósította meg „amerikai álmát”. Válságkezelési tapasztalatairól és arról kérdeztük, mit tanácsol a magyar startupoknak.
A koronavírus-járvány óta először indult útnak a Katolikus Karitász Orvosmissziója. Vojcek Lászlót, a missziót vezető orvost kérdeztük a tanulságokról.
Beszélgetés új magyar gasztronómiáról Farkas Richárd séffel.
A Demokratikus Koalíció nyerésre áll az ellenzék legerősebb pozíciójáért folytatott versenyben, de vajon így lesz ez 2022-ben is?

összesen: 45 db | 9 db/oldal

első vissza 1 2 3 4 5 következő utolsó