A Fidesz képtelen hazahozni az uniós pénzeket

2023. május 21. 22:00

Cseh Katalin
Facebook
Sajnos ez az ára annak, hogy nincs működő demokrácia Magyarországon.

„24,5 százalék. Ennyivel kapunk kevesebb árut és szolgáltatást a pénzünkért, mint egy éve. Orbán Viktor szerint a szankciók miatt.

Szerintem nem.

A szankciókat ugyanis azok az államok is alkalmazzák Oroszország ellen, amelyekben ötöd- vagy tizedakkora az infláció Magyarországon. Sőt, ők alkalmazzák igazán: Magyarország mentességet kapott az olajra és gázra vonatkozó szankciók alól.

Azaz: nem igaz, amit a Fidesz-propaganda állít. A pénzromlásért a Fidesz a felelős, legalábbis jelentős részben. Ők azok, akik képtelenek hazahozni az uniós pénzeket. Ők azok, akik tétlenül nézték a forint elértéktelenedését, és eszük ágában sincs belépni az Eurózónába. Ők rendeztek gigantikus költekezést a választás előtt, ami felhajtotta az inflációt. Ők irányítják azt a Nemzeti Bankot, amelynek feladata lenne – lett volna – az infláció letörése.

Ők szervezik a gazdaságpolitikát, amely szerint minden rendben van.

Szerintem nincs minden rendben. Teljesen abnormális árak vannak Magyarországon. Amit a Fidesz csinált Magyarországon, az a dolgozói szegénység: hiába van valakinek munkája, ha nem kap csúcsfizetést, nem tud belőle nemcsak félretenni vagy külföldön nyaralni, de jó eséllyel bevásárolni sem hó végén.

Külföldi szemlélők sokszor kérdezik tőlem, hogy mégis hogy nem bukott még bele a kormány a brutális inflációba. Sajnos ez az ára annak, hogy nincs működő demokrácia Magyarországon.”

Fotó: Cseh Katalin, Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 202 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

ti meg mindig ott tartotok hogy az euloveert cserebe eladjuk a lelkunket es hatalomra kerultok?
nem minden nep olyan megveheto ribanclelek mint az ukran

Hogy nem jár ma mindenkinek csúcsfizetés Magyarországon? !!444!!!
Azért ez felháborító. Miután rabszolgatartó, gyarmatosító ország vagyunk, járna az a csúcsfizetés nekünk, no de ellopja az Orbán, tudom már..
Ennél már csak az felháborítóbb, de ez ténylegesen az, hogy ez a fogalmatlan, hazug, hazaáruló pénznyelő automata képviselheti Magyarországot az EU-ban.
Szégyen.

Az EU a felelős, nyugodj meg, kunfia!
Ha nincs pénze az EU-nak, mert Ukrajnára költi, akkor kitől vegye el, ha nem attól az országtól, melynek ellenzéke már sok-sok éve bevallottan ezért harcol?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés