Egészen döbbenetes az a rágalomhadjárat, amit az ellenzéki sajtó folytat Orbán Viktorral szemben

2022. december 8. 16:53

Gábor György
Facebook
Az ellenzék, ha belegebed, akkor sem fog az idők végezetéig választást nyerni.

„Egészen döbbenetes az a rágalomhadjárat, amit az ellenzéki sajtó folytat Orbán Viktorral szemben, azzal vádolva minden idők legmértékadóbb, legmegbecsültebb, legszámottevőbb, legjelentőségteljesebb és legtakarosabb magyar miniszterelnökét, aki ugyebár sohasem hazudott, hiszen már a pattintott kőkorszakban is az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondta, szóval azt terjesztik Orbánról Soros fehérjehalmazt képező bérsajtósai, hogy gyáván megfutamodott, s nem mert kiállni a sajtótájékoztatóra, bejelentendő az üzemanyag hatósági árának kivezetését. Mindezt és a kegyetlenül megemelkedett árak közlését férfiatlanul és nyúlszívűen Hernádi Zsoltra, a MOL-vezérre ruházta át.

Nos, az ellenzék, ha belegebed, akkor sem fog az idők végezetéig választást nyerni, mert még e szerepcsere klasszikusnak minősíthető dramaturgiájában (vesd össze a 19. századi francia »jól megcsinált« színdarabokat, pièce bien faite) sem képes felismerni Orbán újabb zseniális sakknagymesteri húzását és kolosszális rendezői kvalitását. Ugyanis Orbán saját maga helyett azért döntött Hernádi mellett, hadd utálja a bálványokkal paráználkodó magyar nép a felelős miniszterelnök helyett a MOL-vezért, akinek a száján át kijövő szavait a közismerten animista és sámánista, a fetisizmusnak és a totemizmusnak egyszerre hódoló magyar lakosság azonosnak tekinti a szavakkal egylényegű Hernádi Zsolt személyével, s fel sem merül a mágia és a rontás gyakorlatát napi rendszerességgel űző magyar népben, hogy a hang ugyan Hernádi hangja, de a mindeneket vezérlő kéz Orbán keze.

Egyszerűen kongeniális!

És ráadásul, miután 2021 októberében a horvát legfelsőbb bíróság megerősítette a Zágráb megyei bíróság elsőfokú elmarasztaló ítéletét Hernádi Zsolttal szemben, következésképp Hernádi horvátországi nyaralásai nem tűnnek biztonságosnak, a szerepcsere révén most Hernádi Zsolt Orbán Viktor alteregójaként, vagy árnyékembereként nyugodtan utazhat a horvát tengerpartra, hiszen Hernádi személye egylényegűvé vált Orbán személyével, s egy regnáló miniszterelnököt mégsem tartóztathat le a horvát hatóság. Sőt még az is megeshet, hogy a tökéletes álcázás okán mostantól Hernádi utazhat az Orbánnak rendszeresített katonai repülővel horvátországi nyaralásaira, Orbán pedig kénytelen lesz ezután gördeszkán, rollerrel vagy kézihajtánnyal megközelíteni a megszokott elíziumi szigetét.

Na, libernyák pupákok és egyéb verbális népségek: beférkőzne a csökött agyatokba ennél nagyszerűbb ötlet?”

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 71 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Köszönjük ezt az újabb Gábor György gyöngyszemet. Látom van Bartus is és Jákob is, meg Vágó Pityu bácsi... Bazdmeg Mandi, tényleg azt szeretnétek, hogy minden konzervatív elhúzzon innen?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés