Puzsér Róbert: Kiderült Márki-Zayról, hogy nem olyan kompetens, ahogy elképzeltük

2022. október 9. 19:50
„Tényleges problémám a Gyurcsánnyal, hogy falhoz verte a köztársaságot, és leszállította Orbán Viktor lábához a magyarokat” – fogalmazott a publicista.

Létezik független sajtó? Miben mérik a függetlenséget? Lehet-e egy újságíró független, miközben a közönsége elvár egy bizonyos minőségű tartalmat? Mit jelent az öncenzúra? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Varga Ádám és Puzsér Róbert egy vasárnap esti interjúban.

Az ellenzék külföldi kampányfinanszírozására rátérve Puzsér elmondta: „Mivel, hogy az ellenzék meg van fojtva és minden forrástól el van vágva, igen külföldről kaptak pénzt”. Hozzátette: „De nyugi, nyugi nem probléma, mert Orbán Viktort így is megválasztották”. Kifejtette:

Ezek olyan bénák, ezt is  elbaszták, és akkor most 4 évig megint lehet királykodni,

most miért olyan nagy gond, hogy kétmilliárdot elcsesztek, amikor nem jutottak semmire”. 

Elmondta: „ Amikor kétmilliárdot fizetnek, azért fizetnek kétmilliárdot, hogy a kormánynak,  a kormánymédiának, meg a kormánypropagandának a végtelen pénzével és a végtelen eszközeivel szemben, a Márki-Zay Péter vezette ellenzék, amelyik tartalmazta a Gyurcsányt” felvehesse a kesztyűt. 

„Gyurcsány falhozverte a köztársaságot”

Gyurcsány Ferencre rátérve Puzsér kifejtette: „Tényleges problémám a Gyurcsánnyal, hogy falhoz verte a köztársaságot, és leszállította Orbán Viktor lábához a magyarokat, ez tényleges probléma”. Hozzátette: „ A ti problémátok a Gyurcsánnyal nem ez, hanem ti nektek a Gyurcsány valójában az öttalálatos lottószelvényetek, amit most is lobogtattok”. Puzsér azt is elmondta, hogy szerinte az ellenzéki képviselők közül is undorodnak néhányan Gyurcsánytól.

Puzsérnak Márki-Zayhoz is volt néhány szava. „Kiderült Márki-Zay Péterről, hogy nem olyan kompetens, mint ahogy azt elképzeltük” – fogalmazott a publicista.

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: YouTube

 

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés