Orbán „emlékeztető oltásai”

2022. október 02. 07:01

A Fidesz lényege az uszítás, de bizonyos munkamegosztás megfigyelhető.

2022. október 02. 07:01
null
Gusztos István
Hírklikk

„A Fidesz lényege az uszítás, de bizonyos munkamegosztás megfigyelhető. Az általa felügyelt, ellenőrzött terrormédia végzi brüsszelezésben stb. az aprómunkát, a szervezet politikusai pedig minden alkalommal sorosoznak és gyurcsányoznak is.

A sorosozás – szögezzük le újra – egyértelmű zsidózás. Nem csinálnák – ahogy korábban a MIÉP-pel, Jobbikkal együtt a filozófusozást stb. – évek óta, ha nem az volna. Abbahagyták volna régen, ha híveik reakciói – lásd például terrormédiájuk kommentjeit – nem elképzeléseiket tükröznék.

Szomorú társadalmunkra nézve, de a Fidesz azért uszít a tradicionális – zsidók, cigányok, komcsik, libernyákok, az elesettek – és újabban megnevezett – »Brüsszel«, »migráncsok«, Gyurcsány stb. – célpontok ellen, mert ezzel szerezte meg, immár ötödször, a választók többségének támogatását. Ez a propaganda kiválóan alkalmas arra is, hogy híveik elnézzék az immár leplezhetetlen lopásokat, rablásokat. Mit elnézzék: szurkoljanak neki – legalább »magyarok« raboljanak ki…

Ráadásul az uszítás célpontjai hálót alkotnak: egymást kölcsönösen fölidézik.”

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2022. október 03. 12:17
A DK egy kis, radikális, anarchizmusra hajló, a demokráciát és a jogállamot elutasító súlytalan tömörülés. Valós mondanivaló nélkül. A demokráciát a DK-tól és vezetőitől kell megvédeni.
Gabor KR
2022. október 03. 03:33
Acimben nem eliras tortent? Gusztustalan a helyes
néhai Ch.Pilot
2022. október 02. 23:06
A Fidesz soha nem uszít, csak veszélyekre hívja fel a figyelmet. Uszítani ti szoktatok. Minden ellen, ami magyar, ami keresztény, ami emberi.
Kamcsatka5
2022. október 02. 20:46
Na a szucskos újra ugat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik