A magyar kormány háborús bűnösöket és háborús bűnöket támogat

2022. szeptember 25. 07:15

Teljes családok megkínzását és tömegsírba lövését támogatja. És ezért felelniük kell.

2022. szeptember 25. 07:15
null
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

„A magyar kormány szereti azt hazudni, hogy a békét támogatja. De nem. A magyar kormány Oroszországot támogatja. Teljes családok megkínzását és tömegsírba lövését támogatja. Gyerekekkel teli színházak vagy szülészetek lebombázását. A bucsai és az izjumi mészárlást támogatja. Ártatlan civilek árammal kínzását, térdük puskatussal való szétzúzását, fogaik kiverését támogatja. A magyar kormány nők tömeges, szisztematikus megerőszakolását támogatja. Gyerekek deportálását, menekültkonvojok rakétázását és egyéb bestiális kegyetlenségeket. A magyar kormány háborús bűnösöket és háborús bűnöket támogat, nem a békét. És ezért felelniük kell.”

Nyitókép: Jávor Benedek, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 317 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. szeptember 28. 13:07
Hogyan visít ez a sok Szájer szopó, Kaleta baszó, Putyin imádó ,idomított szektás vadbarom!
mokány
2022. szeptember 26. 15:13
Orwell
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 26. 14:02
Orbánnak nagyon súlyos történelmi bűnei vannak, amikért ha máshol nem is, de isten ítélőszéke előtt felelnie kell. De mivel istenben nem hisz, csak eljátssza, ezért vidáman támogat tovább népirtókat.
dezodor
2022. szeptember 26. 12:08
És amúgy mit is csinál ez a görény KÖZPÉNZBŐL Brüsszelben ??? Hát igen kellene neki az az életszínvonal a semmittevésből amit 14-19-ig csinált, és meg volt bolondulva hogy nem tudott újrázni, erre Karácsony haverja kifizeti neki henyélést a semmiért. Budapesti klímairoda Brüsszelben.... az igen... lopni tudni kell. Ez az egyik leghaszontalanabb és legkártékonyabb figura a magyar közéletben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik