Igencsak elszórakoztatott a hír, hogy Orbán adriai motorcsónakázása rosszul végződött

2022. augusztus 09. 16:38

Orbán, a mindenre felkészült gondos miniszterelnök.

2022. augusztus 09. 16:38
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Igencsak elszórakoztatott az a néhány nappal ezelőtti hír, amely arról számolt be, hogy Orbán adriai motorcsónakázása rosszul végződött, ugyanis leállt a motor, s egy épp arra lófráló horvát újságíró mentette ki a pótolhatatlan értéket jelentő magyar családot.

Hát egy frászt! Orbán, mindenre felkészült gondos miniszterelnök, egyszerűen csak ki akarta próbálni, milyen az, amikor az autójában vagy a motorcsónakjában, mindegy is, csak az ő segge alól elfogy a benzin. Mi történik ilyenkor? Ugyan már, nem nagy cucc az egész, minden megy az előre elrendeltség menetrendjének megfelelően: jő, ugrálva a hegyeken, szökellve a halmokon és a hullámok hátán a melléd rendelt őrangyalod, mennyből az angyal, a Legfőbb Úr küldötte, egy jó horvát újságíró inkarnációjában, képében és hasonlatosságában, s lángpallost vagy benzines kannát ragadva, mikor éppen mit, kivezet a tomboló vészből, csak vissza ne nézz, mint tette azt Lót felesége, mert nyomban sóbálvánnyá meredsz, ami a tenger közepén elég hülye látvány, habár fallikusnak messzemenően fallikus panoráma.”

Kép forrása: Gábor György Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bogatir
2022. augusztus 19. 09:18
Nem volt az olyan rossz. A gorilla nem ellenőrízte mennyi benzin van benne. Mondjuk nem is az ő dolga, inkább a Csuti Rémnek kellett volna.
tapir32
2022. augusztus 19. 09:08
Az ország a Gyurcsányon röhög és szórakozik.
Gecorbi
2022. augusztus 17. 09:34
Hazug O1G! Takarodj!
Niki1987.
2022. augusztus 10. 18:51
Engem az szórakoztat, hogy egyesek ezzel poénkodnak azóta is. Nincs más?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik