Kocsis Máté a határon lövöldözésről: Itt az ideje a határvadász testületnek

2022. július 2. 15:02
A szabadkai erdőben történtek nem hagyták hidegen a politikust.

Itt az ideje, hogy felálljon egy önálló határvadász testület, ami kizárólag a határvédelemmel foglalkozik – kommentálta a szabadkai erdőben történteket a Fidesz frakcióvezetője szombaton a Facebookon. Kocsis Máté azt írta a közösségi oldalán, hogy egyre durvul a helyzet a déli határnál: két migránscsoport fegyverekkel lőtte egymást hajnalban Szabadkánál, a hírek szerint halálos áldozatok is vannak.   

Kiemelte: csak idén 100 ezernél többen próbáltak illegálisan Magyarországra lépni válogatott módszerekkel, hol alagutakon, hol létrán, hol kövekkel, hol fegyverrel.

„A katonák és a rendőrök állják a sarat, de a háború miatt nagy szükség lenne a munkájukra az ukrán határnál is.

Itt az ideje, hogy felálljon egy önálló határvadász testület, ami kizárólag a határvédelemmel foglalkozik! Magyarország biztonságából nem engedhetünk!” – fogalmazott Kocsis Máté.

(MTI)

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Összesen 170 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerencsére a magyar határkerítés megítélésében nem kell zolikára hagyatkoznunk, hiszen itt van a nagybetűs Valóság nekünk. Röviden, a kerítésünk alkalmasságát egyszerűen mi magunk is megítélhetjük, ha átpislogunk a drótfonaton: nicsak, Szerbiában ott nyüzsög a lakosságot megfélemlítve olyan hatezer, muszlim és feka kan, vagy ahogyan szektatársaitokkal hívjátok, a szeretnivaló, Európa jövőjét meghatározó menekültek. Szóval zolika, ez nem volt forintos trollkodás..

Felfogtad a lényeget, hogy szerb oldalon volt a lövöldözés? Ezt hogyan próbálod Orbánra kenni, érdekelne. A szerb rendőrök tűzparanccsal, éleslőszer használat engedélyével mentek felkutatni a migránsokat az erőbe.

Írd le te szerencsétlen, mi lenne, ha nem épült volna kerítés? Te is tudod, de azért leírom. Mindez nálunk történne, mert az osztrákok lezárnák a határt, és akik most szerb oldalon rekedtek, nálunk torlódnának fel. Persze, te ezt szeretnéd, mert akkor lehetne jóemberkedni, emberi jogokat fuvolázni, jó pontokat szerezni gazdáitoknál.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés