Kissinger is felkerült az ukrán szélsőjobbos halállistára

2022. május 27. 19:26
Az Egyesült Államok volt külügyminiszterének „bűne” az, hogy azt merte állítani: Ukrajnának területi engedményeket kell tennie Oroszország felé.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Henry Kissinger szerint Ukrajnának területi engedményeket kell tennie Oroszország felé. Az egykori amerikai külügyminiszter hangsúlyozta, Oroszország 400 éven át Európa nélkülözhetetlen része, és az európai erőegyensúly garanciája volt. Az idős diplomata, politikus szerint nem szabad hagyni, hogy a háború sokáig elhúzódjon.

Ezen kijelentések bőven elegendőek voltak ahhoz, hogy a Mitrovorec nevű szélsőjobbos ukrán honlap a halállistájára tegye Kissingert. A portál szerint a volt amerikai külügyminiszter mindezzel részt vesz az oroszok Ukrajna ellen indított akciójában, terjeszti a fasiszta orosz narratívát, amely szorgalmazza ukrán területek Oroszországnak való átadását.

A portál korábban Orbán Viktort is listázta. Bővebben...

Nyitókép: Screenshot

Összesen 55 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ukrán politikai elit Kissinger bokájáig sem ér. Ezen megnyilvánulásuk is csak alátámasztja az orosz narratívát, fel kell számolni az ukrán nácikat.

Lehet, hogy te annak tartod, de azért a davosi fórumra meghívták, és beszédet is mondott. Több realitás érzéke van, mint a nála fiatalabb, de sokkal hülyébb Bidennek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés