Nógrádi György: Zelenszkij akkor tárgyal Putyinnal, ha az USA engedi neki

2022. május 16. 08:08

A szakértő elmondta, hogy „ha a háború elhúzódik, akkor az USA meghódítja Európát”.

2022. május 16. 08:08
null

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az Ultrahang nevezetű YoutTube csatorna vendége volt. A beszélgetés fő témája az orosz-ukrán háború volt.

A szakértő elmondta, „hogy Zelenszkij azt csinálja amit mondanak neki”. Azt is hozzátette, hogy „a németek tökéletesen látják, hogy

Nógrádi György kiemelte, hogy az elmúlt napokban több európai vezető is hangsúlyozta, hogy az embargókkal és a szankciós politikával az Európai Uniót nagyobb veszteségek érik mint Oroszországot.

A biztonságpolitikai szakértő leszögezte: Oroszország ebben a háborúban agresszor, de azt is hozzátette, hogy a „nyugati politika egy picit furcsa”.

A beszélgetést az alábbiakban tekintheti meg: 

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2022. május 16. 19:37
"Nógrádi György: Zelenszkij akkor tárgyal Putyinnal, ha az USA engedi neki" A németek, franciák, olaszok nagyot hibáznak jelenleg, mivel nem állnak ki teljes mértékben Ukrajna mellett, nem támogatják. Magyarul elnézik Putyin ámokfutását, holott ez rájuk veszélyesebb, mint az amerikaiakra. Akik viszont teljes mellszélességgel támogatják az ukránokat, pontosabban az oroszok birodalmi ambícióit akadályozzák.
pemete jakab
2022. május 16. 19:34
A szakértő elmondta, hogy „ha a háború elhúzódik, akkor az USA meghódítja Európát”. Hülyeség! Az USA sosem akarta meghódítani Európát, egyféle szövetséget keresett vele mindig.
ekkerjoz
2022. május 16. 18:04
III/II-es szakértő
Senki Alfonz
2022. május 16. 17:09
Baszd meg Gyuri bácsi, ezt itt még a leghülyébb hozzáfirkangató is tudja!!! Jó neked, mert a magától értetődő dolgokért is fizetnek neked!!! Ilyen a zsidók ügyeskedése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik