Itt a bizonyíték – a színfalak mögött összefonódik a Fidesz és a balliberális oldal

2022. február 9. 13:42

Dúró Dóra
MTI-OS
Valójában a globalista, liberális világrendszert szolgálják a Fidesz és a balliberális oldal politikusai is.

„Miközben a nyilvánosságban ádáz harcot folytatnak egymással, a színfalak mögött, a sötét parlamenti folyosókon összeölelkeznek, a legfontosabb, fundamentális kérdésekben ugyanazt képviselik, hiszen valójában a globalista, liberális világrendszert szolgálják a Fidesz és a balliberális oldal politikusai is. Erre kapott most a magyar társadalom kézzelfogható bizonyítékot, hiszen kiderült, hogy a Fidesz első számú oligarchája, Mészáros Lőrinc azzal a Bige Lászlóval üzletel titokban, aki nyíltan a balliberális oldal miniszterelnök-jelöltjének, Márki-Zay Péternek a támogatója.    

Mészáros készpénzes előrefizetéssel, több, mint 10 milliárd forintot fizetett ki az elmúlt két hónapban Bige Lászlónak. A NER első számú oligarchája tehát azzal a Bigével üzletel milliárdos tételben, akit állítólag ádázul üldöznek a hatóságok, és akiről a Fidesz agrárminisztere azt mondta, hogy 36 milliárd forinttal károsította meg a magyar gazdatársadalmat. Ebből egyértelműen látszik, hogy egy jól megtervezett színjáték folyik a szemünk előtt, igyekeznek becsapni, megtéveszteni a magyar embereket. 

A Mi Hazánk megalakulása óta hangoztatja, hogy fontos nemzetstratégiai kérdésekben, pont úgy mint a Covid-diktatúra fenntartásában, ugyanazt mondja és teszi a két nagy politikai tömb. Ezért van szükség a valódi nemzeti alternatívára, a Mi Hazánkra, mert mi vagyunk az egyetlen párt, amelynek nincs és nem is lesz soha oligarchája.”

Fotó: Maciej Luczniewski / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sunyi kis nő vagy te Dóra! Habár ezzel a volt jobbikosok régen tisztában vannak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés