Így sértegette a vidéki embereket Márki-Zay Péter

2022. február 2. 10:56
A baloldali miniszterelnök-jelölt az egyik videójában arról beszél, hogy „nagyon sok ostoba ember van, aki azt hiszi, hogy a Fidesz bevándorlásellenes”.

Cikksorozatában sorra veszi a Mediaworks Hírcentruma Márki-Zay Péter legbotrányosabb kijelentéseit, amikor a nyilvánosság előtt becsmérli a vidékieket. Az egyik december 6-án hangzott el a közösségi oldalán közzétett videóban, ahol arról értekezett, hogy a vidéki emberek tudatlanok, buták. A Gyurcsány Ferenc vezette baloldal miniszterelnök-jelöltje így fogalmazott: „Azokat a döntéseket valakinek meg kell hozni, hogy például migránsszámlálós kampány kell, hiszen hogyha a pesti, belpesti liberálisok érzékenységét venném figyelembe, akkor ezt a választást már most elbuknánk. Ugyanúgy, ahogy '18-ban is elbukták azok, akik nem tartották fontosnak, hogy felvilágosítsák a falusi, egyszerű tudatlan embereket is arról, hogy ki hozza be a migránsokat, ezt a hibát most nem fogjuk elkövetni, akkor sem, ha ez egyes ellenzékieknek nem tetszik”.

Egy másik hétvégi videójában ismét a migráció témakörében Márki-Zay arról beszélt,

„talán az utolsó faluban is mindenkinek kinyílna a lámpa a fejében,

hogy migránsokat csak a Fidesz hoz be Magyarországra. És ezt érdemes lenne tudatni, mert még egyszer, nagyon sok ostoba ember van, aki azt hiszi, hogy a Fidesz bevándorlásellenes”.

Az október 23-i Békemenetre a fővárosba érkezőket is tudatlannak minősítette a baloldali miniszterelnök-jelölt. Az ATV Egyenes Beszéd című, október 25-i műsorában azt mondta: „...a Telexnek a videóját ajánlom mindenki figyelmébe, ott azért nemcsak arról van szó, hogy ez nem egy szeretet- és békemenet volt, hanem gyűlölködés, de az is látszik, hogy tényleg vannak olyanok, akiknek fogalmuk sincs róla, hogy hol vannak, buszokkal oda vitték őket, tömeget demonstráltak, a polgármester kipipálhatta a házi feladatát...”

Összesen 94 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez az idióta Márki azt hiszi, hogy a saját szemünknek nem hiszünk: nincsenek migránsok, mert a kormány hatékonyan véd az iszlám áradattól. Márki és a propagandistái zsonglőrködhet a szavakkal, de ettől még az elementáris-közvetlen tapasztalat igaz / nézzen körül bárki a bevándorláspárti országokban, s azonnal szembeötlő lesz a különbség! /.. S ha valaki elolvassa az ellenzék "programját", abból kiviláglik, hogy migrációügyben is ködösítenek, sumákolnak, titkolóznak, becsapják az óvatlanokat. Áprilisban ne szavazz az ellenzékre!

A Fidesz nem támogatja az illegális migrációt. Nem olyan bonyolult ez, makifej!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés