Fogyatékos újságírókról és Fidesz-ügynök kommentelőkről beszélt Márki-Zay Péter a vasárnapi bejelentkezésében

2022. január 23. 18:45
Márki-Zay továbbá egymillió forintot ad annak, aki bizonyítja, hogy ő Indiába küldte volna az embereket szemorvoshoz.

Újra itt a vasárnap este, újra itt van Márki-Zay Péter videós hétértékelője. A baloldal miniszterelnök-jelöltjének bejelentkezéseit – megannyi botrányos kijelentés után – a múlt héten terelte mederbe a stábja, amikor az ATV-től igazolt Simon Andrással beszélgetett, előre meghatározott témákban.

Azonban Márki-Zay koronavírus-tesztje a hét közepén pozitív lett, így most Péterfi Judit az éteren keresztül igyekezett moderálni a beszélgetést, amely nem indult zökkenőmentesen:

a gyanútlanul odakeveredő néző több percig azt nézhette, ahogy Márki-Zay és Péterfi a hangtechnikáról beszélgetnek, és azt próbálják megoldani.

Mikor ez sikerült, Péterfi Márki-Zay hogylétéről érdeklődött. A miniszterelnök-jelölt elmondta, hogy reményei szerint a holnapi tesztje már negatív lesz, és visszatérhet a kampányba. Egyben köszönetet mondott a helyette beugró ellenzéki politikusoknak, köztük a választás dátumát egyből el is tévesztő Fekete-Győr Andrásnak.

A következő téma a 2018-as hódmezővásárhelyi és a mostani kampány összehasonlítása volt, ebből az derült ki, hogy négy évvel ezelőtt mindössze három emberrel ment kampányolni Márki-Zay, és gyakran a felesége vezetett.

Rátérve az aktuális kérdésekre, Márki-Zay arról beszélt, hogy felismerte, hogy a közös listás helyek mennyire fontosak voltak a pártoknak, és

amint elengedte a hetedik frakció tervét, mennyivel könnyebben mentek a tárgyalások.

„A mi számításaink szerint több ellenzéki szavazó van az országban, az a kérdés, hogy elmennek-e?” – jelentette ki Márki-Zay, hozzátéve hogy ha a politikusok egymással veszekednek, akkor nem mennek el, és nem lesz kormányváltás. Szerinte a nehezén már túl vannak, és meg kell őrizni az egységet, amit – úgy véli – a Fidesz akar megbontani. Szerinte a Facebookon kommentelő, ellenzéket szidó,

valamint a betelefonálós műsorokban a baloldalt kritizáló ellenzékiek „Fidesz-ügynökök”.

Ezután a vírushelyzetről beszélt, és elmondta hogy ők nem tennék kötelezővé az oltást, és a negyedik oltást sem tartja jó ötletnek. Szerinte a Fidesz az ellenzékre uszította a „náci-tagozatot”, azaz a Mi Hazánkat. Elmondta: aki Toroczkaiékra voksol, az elvesztegeti a szavazatát, majd megjegyzést tett arról, hogy sok oltásellenes politikus beoltatta magát és a gyerekeit is (!), de neveket szokása szerint nem mondott. 

Péterfi Judit következő témája az egészségügy volt. Márki-Zay szerint hazudik, aki azt állítja, hogy privatizálná az egészségügyet, sőt, egymillió forintot is felajánlott annak, aki bizonyítja, hogy ő Indiába küldte volna szemorvoshoz a magyarokat. ( Mi a pénzt meghagynánk kommentelőinknek, segítségül idetesszük Márki-Zay erről szóló kijelentését, ezt lehet tehát küldeni a közös miniszterelnök-jelöltnek egymillió forintért.)

Én azt mondtam, hogy Szeged. Nem India, Szeged. Elnézést kérek, de hogy ha annyira fogyatékosok szegény fideszes propagandisták, – és a fogyatékos az nem jó szó, mert a fogyatékosokat szeretjük – nyilvánvalóan az ő szellemi képességük, nem azt mondom, hogy tökéletes, de nem a szellemi képességükkel van baj, hanem a végtelen aljasság és gonoszság jellemzi ezt a tolvajtársaságot” – mondta Márki-Zay.

Az egészségügyes monológ végén a következő párbeszéd játszódott le Péterfi és Márki-Zay között:

Péterfi: És még megélhetési válság is van.

Márki-Zay: Igen.

Péterfi: Tudnál erről valamit mondani?

A beszélgetés szokatlanul hosszúra nyúlt,  – Simon András 40 perc alatt elintézte a múlt héten – Péterfi Judit körülbelül háromszor próbálta meg lezárni a bejelentkezést, amely végül több, mint egy óráig tartott. 

 

 

 

Összesen 334 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Soha nem neveztem senkit árulónak és ostobának, ezt csak az árulók és az ostobák állítják!

Igen, ezt néztem én is.
Hasonló volt az érdeklődés az utcafórumain is.

Fura.

Ki az, aki képes végighallgatni ezeket a végtelen hosszúra nyújtott zagyvaságokat?

Másodikként csatlakozom Hozzád...miközben eltűnődöm, tényleg nem ciki ez a színvonaltalanság a koalíciós pártelit számára, nem zavarja őket, hogy mindannyiukat járatja le, teszi nevetség tárgyává? A földi halandó a rádióban hallhatta MZP erre vonatkozó szavait.

De nem az első eset, amikor MZP meghazudtolja saját magát és hülyének nézi a polgárokat. Egyébként tényleg jobb, mint volt a Ludas Matyi, de attól nem függött az ország sorsa, remélhetőleg élete végéig ez sem kerül polgármesternél magasabb beosztásba. A vásárhelyieket sem zavarja az Őket is minősítő MZP szereplése?

Már ne haragudj...a hozzászólásaidból nagyon átjön az életkorod, a párttörténeti múltad.

Azért nem áll ki, mert az nem vita lenne, hanem hadakozás Márki Zay rögeszméivel. Ha például leülnék veled vitatkozni, én bedobnék rögtön az elején három, ott helyben cáfolhatatlan vádat, aztán te beszélhetnél bármiről, én mindig ezekre térnék vissza, és azt hajtogatnám, hogy ne beszélj mellé, cáfold, amit mondtam. Utána győztesnek hirdetném magam, azzal, hogy bizonyosságot nyertek a vádjaim. Hát, ez várható az általad várt vitától.

Lényegét tekintve Gyurcsány is ezt követte 2006-ban, igaztalan vádnak mondva a recept felírási díjat, amit később vizitdíj néven bevezetett. Nem mellékesen, a vita után két, vagy három hónappal bevallotta Öszödön, hogy egész eddigi kormányzása hazugság volt. Tehát, mi értelme volt annak a vitának?

2006 őszére pedig teljesen leamortizálódott, és a hatalomhoz való ragaszkodása megágyazott a 2010-es kétharmadnak.

Kín helyett inkább szánalom, de vigasztal, hogy nem közülünk, zsidók közül származol, nagyon ciki lenne.

"Én azt mondtam, hogy Szeged. Nem India, Szeged. Elnézést kérek, de hogy ha annyira fogyatékosok szegény fideszes propagandisták, – és a fogyatékos az nem jó szó, mert a fogyatékosokat szeretjük – nyilvánvalóan az ő szellemi képességük, nem azt mondom, hogy tökéletes, de nem a szellemi képességükkel van baj, hanem a végtelen aljasság és gonoszság jellemzi ezt a tolvajtársaságot” – mondta Márki-Zay.Ez már a szeretetnyelv?

Pláne másodszor.

Aztán amit meg azóta csinál... bármelyik fideszes polgármestert már rég keresztre feszítette volna a média, ha ezt csinálná (azaz mindennel foglalkozna kvázi főállásban, csak a polgármesteri megbizatásával nem). Erről zengene a telex-444-hvg, erről szólna minden este az ATV, erről készítene riportokat és elemzőműsorokat az RTL...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés